_________________ denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych
Kiedyś tancerka teraz instruktor fitness: w tym też można się spełniać :)
To już jest chyba dość stary teledysk, bo pamiętam jak kilka lat temu napotkałam go przełączając programy...Muszę przyznać,że jest świetny znaczy Polina jest świetna. Taka młoda i taka zdolna...I jakie ma śliczne stopy...
_________________ you broke my heart cause I couldn't dance
you didn't even want me around
but now I'm back to let you know
I CAN REALLY SHAKE THEM DOWN!!
Związek z tańcem: instruktor fitness
Wysłany: Nie Lis 27, 2005 5:31 pm
Ja otwieram za pomocą Media Player Classic
_________________ denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych
Związek z tańcem: instruktor fitness
Wysłany: Nie Lis 27, 2005 5:57 pm
Całe czas oglądam ten teledysk :) Bardzo mi się podoba i żałuję że nie odkryłam go wcześniej. Niestety po przeanalizowaniiuu tekstu dochodzę do wniosku że nie ma on nic wspólnego z tańcem :( Zwykły tekst o miłości...
Związek z tańcem: tancerz
Wysłany: Nie Lis 27, 2005 6:07 pm
No właśnie ja też sie troche rozczarowałam tekstem, (że nie jest o tańcu) ale widziałam ten teledysk jakiś rok temu i to był pierwszy raz, kiedy zakochałam się w tańcu Poliny Semionowej. Jest świetna...
Podobno gdy uczyła sie tańca w szkole Bolshoi wcale nauczyciele nie widzieli w niej przyszłej primabaleriny, zauważył ją po raz pierwsze Wladimir Malakov, ze względu na piękna linię. Została solistką już w wieku 18 lat i właściwie swój start zawdzięcza Malakovi, gdyż to on był jej pierwszym partnerem i wystęowali razem w Japonii.
_________________ The dance says what words cannot
To zakochałeś się w teledysku czy w Polinie?? :P:P:P
_________________ "Są trzy zasady rządzące życiem: rodzimy się, umieramy, rzeczy się zmieniają... i może jeszcze jedna: każdy ma osobę, po której już nikogo nie będzie mógł tak pokochać"
Wysłany: Pon Lis 28, 2005 3:55 pm
właśnie... wzruszający - to jest dobre określenie.
Bo sceneria pustego teatru jest naprawdę niesamowita, a w niej, ta piekna delikatna i pełna wdzięku dziewczyna to już w ogóle czyste piękno, wszystko takie zwyczajne, w rozgrzewających spodenkach, jakby przypadkiem się znalazła tam i tańczy z głębi serca...
oooo.... awansowałam do Corps de ballet
Wysłany: Pią Gru 09, 2005 4:50 pm
Makova mogłabym Ci wysłac to mailem, ale nie wiem czy nie za duże.... no i jakośc jest gorsza niż tego na stronie, ale jest ejszcze 3 opcja, bo moja koleżanka ma to na płytce, więc może w ten sposób się uda:) tylko musiałabym ją troche pomęczyc i nie wiem ile to zajmie....
Teledysk swietny tylko krotki. Macie moze jakies informacje o Polinie bo w wyszukiwarkach otwiraja sie tylko niemieckie strony.
Czy na koncu kiedy znow kladzie sie na ziemi widac kolczyk?
Mi sie podoba taki jak jest. Osobicie wole ogladac zdjecia lub filmy z prob lub z lekcji kiedy wszyscy sa ubrani po "roboczemu" mniej podobaja mi sie zdjecia z wystepow.
Domi napisala:Podobno gdy uczyła sie tańca w szkole Bolshoi wcale nauczyciele nie widzieli w niej przyszłej primabaleriny, zauważył ją po raz pierwsze Wladimir Malakov, ze względu na piękna linię. Została solistką już w wieku 18 lat i właściwie swój start zawdzięcza Malakovi, gdyż to on był jej pierwszym partnerem i wystęowali razem w Japonii.
Co oznacza stwierdzenie "piękna linia" jak mozna miec "piękna linię?"
Teledysk jest przeuroczy.:)
A kolczyk Polina ma na pewno- zobaczcie tutaj http://www.svenbudelmann....s2003/Demo.html - teledysk jest bardziej wyraźny, i na końcu dokładnie widać, że to kolczyk.