Wysłany: Czw Cze 18, 2015 1:44 pm Bielizna na balet dla chłopca
Hej wszystkim! Jestem tu nowy mam 14 lat i chodzę na balet od 4 lat. W szkole prosili mnie abym kupił coś ala stringi, w których mam już zaczynać tańczyć bo jest większy stopień zaawansowania i większość profesjonalistów tak tańczy. Problem w tym że nie wiem gdzie takie stringi kupić:( Iść do sklepu z bielizną?? Nie chce mówić o tym mamie bo się troszkę wstydzę.
Dziękuje za pomoc:) Powiedziałem mamie i kupiła mi na początek takie stringi z gatty bezszwowe kilka par, żeby zobaczyć jak się będę w tym czuł. Zaskoczyło mnie to że jest to mega wygoda. Dlatego teraz kupię szpongi profesjonalne przez internet.
Ciężko się do takiej bielizny przyzwyczaić:(. Dlatego chodzę w niej codziennie. Kurcze trochę się wstydzę to założyć pod rajstopy. Chyba dużo profesjonalistów tak tańczy?
Związek z tańcem: krytyk
Wysłany: Czw Wrz 24, 2015 8:27 pm
Oczywiście, tak tańczy większosć profesjonalistów, a juz zwłaszcza jak tańczą w obcisłych trykotach - po prostu tak jest bezpieczniej, wygodniej i lepiej wygląda