www.balet.pl Strona Główna www.balet.pl
forum miłośników tańca

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
6 Europejskie Spotkania Taneczne
Autor Wiadomość
Tranquility 
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem:
uczeń/tancerz
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 12:39 pm   6 Europejskie Spotkania Taneczne

http://www.warsztaty.com.pl/

- A sztuka? - zapytał.
- Jest chorobą.

nathaliye 
Pierwszy Solista

Wysłany: Pią Maj 30, 2008 1:02 pm   

śmiać mi sie chce jak patrze co roku na cennik tej imprezy, zaczęli od 200 zl, potem bylo kilka edycji po 220 zl, to jest juz druga po 250 zl i z pewnością 10 edycja bedzie co najmniej za 300 zl, nie chce tu oceniac na ile to sie przedkłada na wartość tych warsztatów bo wiadomo ze nauczyciele sa niesamowici i warci wiele ale ten postępujący wzrost jest straszny, ale fakt faktem idealnie sie to wpasowuje w politykę EDSu wiec nie ma sie czemu dziwić

sukces? 100% talentu, 100% pracy

~ balerinka ~ 
Corps de Ballet

Związek z tańcem:
Uczennica
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 3:32 pm   

Nathaliye wszędzie tak jest;) Zawsze ceny są coraz wyższe...
A ktos się wybiera?

Suzanne Farrell

danceFORever 
Corps de Ballet

Związek z tańcem:
uczeń/miłośnik
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 3:36 pm   

ja chyba:) ale to jest tak, ze trzeba wykupic caly kurs, a nie jakies tam dajmy na to pojedyncze zajecia tak?

Tranquility 
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem:
uczeń/tancerz
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 3:51 pm   

tak, trzeba wykupić cały kurs.
a co do cen, to one zawsze rosły, rosną i pewnie będą rosły... fakt faktem, tanio nie jest, ale i tak pewnie się wybiorę w 2 tygodniu.

- A sztuka? - zapytał.
- Jest chorobą.

~ balerinka ~ 
Corps de Ballet

Związek z tańcem:
Uczennica
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 3:53 pm   

To może się spotkamy;) Bo ja też planuję, ale plany planami, zobaczymy co z tego wyjdzie:)

Suzanne Farrell

nathaliye 
Pierwszy Solista

Wysłany: Nie Cze 01, 2008 4:36 pm   

ja tez ide ale chodzi mi ogólnie o politykę EDSu pozyskiwania pieniędzy ktora mi nie odpowiada i nie chodzi tylko o EST

sandi 
Nowicjusz

Związek z tańcem:
uczennica
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 11:51 pm   

Na warsztaty się wybieram (w drugim tygodniu), tylko jeszcze się nie mogę zdecydować na co. A ceny niestety będą ciągle rosły. Aż boję się ile EDS każe sobie płacić w przyszłym roku.

Nie pamięta ktoś kiedy mniej więcej rok temu zaczynało brakować miejsc na warsztatach?

nathaliye 
Pierwszy Solista

Wysłany: Czw Cze 05, 2008 10:47 am   

to jest rożnie, zależy na co, czasem otwierają nowe grupy

aankaa_baletnica=) 
Solista Baletu

Związek z tańcem:
uczennica
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 4:29 pm   

Ja chyba w tym roku nie dam rady, ale przez ostatnie dwa lata jeździłam i było super! Szkoda tylko, że w tym roku zrobili w dwóch siedzibach i czasami kursy na które chciałoby się iść są w różnych miejscach i jeszcze na siebie zachodzą godzinami:?

Jo_Ann 
Adept Baletu

Związek z tańcem:
uczennica
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 8:46 pm   

Ja się wybieram na jazz i new style :) Byłam na majowej dancemanii i byłam bardzo zadowolona. Co do cen... no cóż, z takimi nauczycielami to trudno, niech stracę 8)

MidnightPoison 
Nowicjusz

Związek z tańcem:
uczennica tancerka
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 10:32 pm   

Ja się wybieram:D i już się zapisałam nawet:P
Z tego co wiem to w grupach i Piotra Jagielskiego to już brakuje miejsc..
A może ktoś był w zeszłym roku albo wcześniej na tych warsztatach z t. klasycznego i chiałby się podzielić wrażeniami??

kingamusic 
Nowicjusz

Związek z tańcem:
miłośnik
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 1:49 pm   

Fakt, cena naprawdę wysoka i chyba się w tym roku nie wybiorę. Do tego liczyłam że będzie Luciano Di Natale (jazz), ale go nie ma :cry: i nie wiedziałabym nawet którego choreografa wybrać. Waham sie między jazzem a new stylem.

MidnightPoison 
Nowicjusz

Związek z tańcem:
uczennica tancerka
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 6:56 pm   

Ja polecam jazz:)
W maju byłam na new stylu u Vieta i było tak średnio. Zrobił nam takie bardzo proste choreografie, w ogóle strasznie szybko to robił i dla niego nie było ważne to że ktoś czegoś nie rozumie albo nie pamięta, tylko żeby zdążyć.

aankaa_baletnica=) 
Solista Baletu

Związek z tańcem:
uczennica
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 10:05 pm   

MidnightPoison napisał/a:

A może ktoś był w zeszłym roku albo wcześniej na tych warsztatach z t. klasycznego i chiałby się podzielić wrażeniami??

Ja byłam na warsztatach z klasyki rok i dwa lata temu. Było bardzo fajnie, podobały mi się zajęcia i sposób prowadzenia. Był taki raczej krótki drążek z podstawowymi ćwiczeniami i normalnymi kombinacjami (w sensie nie jakimiś bardzo skomplikowanymi), a potem dużo ćwiczeń na środku i po przekątnej. Wtedy cała grupa była podzielona na dwie lub trzy mniejsze i miała dostosowane ćwiczenia do swojego poziomu (ogólnie podobne ćwiczenie tylko utrudnione, ułatwione, przyspieszone, zwolnione itp). Drążek był dla wszystkich taki sam. Byłam na poziomie średniozaawansowanym z tym, że wcześniej nie było zaawansowanego, a w tym roku chyba jest. W tym roku nie moge jechać, brakło mi wakacji, ale polecam! :)

kasita
Nowicjusz

Wysłany: Wto Sie 19, 2008 8:46 am   Modern jazz

Mam do odstąpienia na tegorocznych warsztatach miejsca w grupach Thierry'ego Vergera (modern jazz underground) i Rasheeda (modern jazz). Obie grupy są średnio-zaawansowane i już od jakiegoś czasu zamknięte. Płaciłam w pierwszym terminie, więc ceny są promocyjne (mimo to faktycznie nie za niskie :roll: ), zresztą ponieważ sprawa jest pilna o cenie możemy podyskutować ;)

Zajęcia są już w przyszłym tygodniu, więc zainteresowanych proszę o pilny kontakt, najlepiej telefoniczny:

508 398 574
Kasia

sandi 
Nowicjusz

Związek z tańcem:
uczennica
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 9:46 pm   

I jak wrażenia po warsztatach? Ja ostatecznie byłam w końcu tylko w pierwszym tygodniu. Na stronie już są zdjęcia z warsztatów. Szkoda że tak mało ;)

Odpowiedz do tematu