6 Europejskie Spotkania Taneczne |
Autor |
Wiadomość |
Tranquility
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem: uczeń/tancerz
|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 12:39 pm 6 Europejskie Spotkania Taneczne
|
|
|
http://www.warsztaty.com.pl/ |
|
|
|
|
 |
nathaliye
Pierwszy Solista

|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 1:02 pm
|
|
|
śmiać mi sie chce jak patrze co roku na cennik tej imprezy, zaczęli od 200 zl, potem bylo kilka edycji po 220 zl, to jest juz druga po 250 zl i z pewnością 10 edycja bedzie co najmniej za 300 zl, nie chce tu oceniac na ile to sie przedkłada na wartość tych warsztatów bo wiadomo ze nauczyciele sa niesamowici i warci wiele ale ten postępujący wzrost jest straszny, ale fakt faktem idealnie sie to wpasowuje w politykę EDSu wiec nie ma sie czemu dziwić |
_________________ http://www.funpic.hu/swf/monitor_cleaner.swf
sukces? 100% talentu, 100% pracy |
|
|
|
|
 |
~ balerinka ~
Corps de Ballet

Związek z tańcem: Uczennica
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 3:32 pm
|
|
|
Nathaliye wszędzie tak jest;) Zawsze ceny są coraz wyższe...
A ktos się wybiera? |
_________________ "And I just thought, this is what I want to be. And I knew that dancing would be my chosen profession."
Suzanne Farrell |
|
|
|
|
 |
danceFORever
Corps de Ballet

Związek z tańcem: uczeń/miłośnik
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 3:36 pm
|
|
|
ja chyba:) ale to jest tak, ze trzeba wykupic caly kurs, a nie jakies tam dajmy na to pojedyncze zajecia tak? |
|
|
|
|
 |
Tranquility
ADMINISTRATOR

Związek z tańcem: uczeń/tancerz
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 3:51 pm
|
|
|
tak, trzeba wykupić cały kurs.
a co do cen, to one zawsze rosły, rosną i pewnie będą rosły... fakt faktem, tanio nie jest, ale i tak pewnie się wybiorę w 2 tygodniu. |
|
|
|
|
 |
~ balerinka ~
Corps de Ballet

Związek z tańcem: Uczennica
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 3:53 pm
|
|
|
To może się spotkamy;) Bo ja też planuję, ale plany planami, zobaczymy co z tego wyjdzie:) |
_________________ "And I just thought, this is what I want to be. And I knew that dancing would be my chosen profession."
Suzanne Farrell |
|
|
|
|
 |
nathaliye
Pierwszy Solista

|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 4:36 pm
|
|
|
ja tez ide ale chodzi mi ogólnie o politykę EDSu pozyskiwania pieniędzy ktora mi nie odpowiada i nie chodzi tylko o EST |
_________________ http://www.funpic.hu/swf/monitor_cleaner.swf
sukces? 100% talentu, 100% pracy |
|
|
|
|
 |
sandi
Nowicjusz

Związek z tańcem: uczennica
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 11:51 pm
|
|
|
Na warsztaty się wybieram (w drugim tygodniu), tylko jeszcze się nie mogę zdecydować na co. A ceny niestety będą ciągle rosły. Aż boję się ile EDS każe sobie płacić w przyszłym roku.
Nie pamięta ktoś kiedy mniej więcej rok temu zaczynało brakować miejsc na warsztatach? |
_________________ "Jedyną rzeczą, której nikt mi nie może zabrać jest taniec" <3 |
|
|
|
|
 |
nathaliye
Pierwszy Solista

|
|
|
|
 |
aankaa_baletnica=)
Solista Baletu

|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 4:29 pm
|
|
|
Ja chyba w tym roku nie dam rady, ale przez ostatnie dwa lata jeździłam i było super! Szkoda tylko, że w tym roku zrobili w dwóch siedzibach i czasami kursy na które chciałoby się iść są w różnych miejscach i jeszcze na siebie zachodzą godzinami:? |
|
|
|
|
 |
Jo_Ann
Adept Baletu

|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 8:46 pm
|
|
|
Ja się wybieram na jazz i new style Byłam na majowej dancemanii i byłam bardzo zadowolona. Co do cen... no cóż, z takimi nauczycielami to trudno, niech stracę |
|
|
|
|
 |
MidnightPoison
Nowicjusz

Związek z tańcem: uczennica tancerka
|
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 10:32 pm
|
|
|
Ja się wybieram:D i już się zapisałam nawet:P
Z tego co wiem to w grupach i Piotra Jagielskiego to już brakuje miejsc..
A może ktoś był w zeszłym roku albo wcześniej na tych warsztatach z t. klasycznego i chiałby się podzielić wrażeniami?? |
_________________ "Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem." Havelock Ellis |
|
|
|
|
 |
kingamusic
Nowicjusz
Związek z tańcem: miłośnik
|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 1:49 pm
|
|
|
Fakt, cena naprawdę wysoka i chyba się w tym roku nie wybiorę. Do tego liczyłam że będzie Luciano Di Natale (jazz), ale go nie ma i nie wiedziałabym nawet którego choreografa wybrać. Waham sie między jazzem a new stylem. |
_________________ ,,Jedna rzecz, która może zaćmić twoje problemy to taniec". [James Brown] |
|
|
|
|
 |
MidnightPoison
Nowicjusz

Związek z tańcem: uczennica tancerka
|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 6:56 pm
|
|
|
Ja polecam jazz:)
W maju byłam na new stylu u Vieta i było tak średnio. Zrobił nam takie bardzo proste choreografie, w ogóle strasznie szybko to robił i dla niego nie było ważne to że ktoś czegoś nie rozumie albo nie pamięta, tylko żeby zdążyć. |
_________________ "Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem." Havelock Ellis |
|
|
|
|
 |
aankaa_baletnica=)
Solista Baletu

|
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 10:05 pm
|
|
|
MidnightPoison napisał/a: |
A może ktoś był w zeszłym roku albo wcześniej na tych warsztatach z t. klasycznego i chiałby się podzielić wrażeniami?? |
Ja byłam na warsztatach z klasyki rok i dwa lata temu. Było bardzo fajnie, podobały mi się zajęcia i sposób prowadzenia. Był taki raczej krótki drążek z podstawowymi ćwiczeniami i normalnymi kombinacjami (w sensie nie jakimiś bardzo skomplikowanymi), a potem dużo ćwiczeń na środku i po przekątnej. Wtedy cała grupa była podzielona na dwie lub trzy mniejsze i miała dostosowane ćwiczenia do swojego poziomu (ogólnie podobne ćwiczenie tylko utrudnione, ułatwione, przyspieszone, zwolnione itp). Drążek był dla wszystkich taki sam. Byłam na poziomie średniozaawansowanym z tym, że wcześniej nie było zaawansowanego, a w tym roku chyba jest. W tym roku nie moge jechać, brakło mi wakacji, ale polecam! |
|
|
|
|
 |
kasita
Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 8:46 am Modern jazz
|
|
|
Mam do odstąpienia na tegorocznych warsztatach miejsca w grupach Thierry'ego Vergera (modern jazz underground) i Rasheeda (modern jazz). Obie grupy są średnio-zaawansowane i już od jakiegoś czasu zamknięte. Płaciłam w pierwszym terminie, więc ceny są promocyjne (mimo to faktycznie nie za niskie ), zresztą ponieważ sprawa jest pilna o cenie możemy podyskutować
Zajęcia są już w przyszłym tygodniu, więc zainteresowanych proszę o pilny kontakt, najlepiej telefoniczny:
508 398 574
Kasia |
|
|
|
|
 |
sandi
Nowicjusz

|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 9:46 pm
|
|
|
I jak wrażenia po warsztatach? Ja ostatecznie byłam w końcu tylko w pierwszym tygodniu. Na stronie już są zdjęcia z warsztatów. Szkoda że tak mało |
_________________ "Jedyną rzeczą, której nikt mi nie może zabrać jest taniec" <3 |
|
|
|
|
 |
|