Ja za to nienawidzę biegać, a już szczególnie na długie dystanse. Za to uwielbiam pływać :) Kocham po prostu :) Ale jakby nie patrzeć na inne dyscypliny sportu naturalnie nie mam czasu :) za bardzo :P
a czas to juz swoja droga teraz jeszcze jak mam mature to juz wogole nie moge na nic znalezdz czasu ale o rezygnacji z mojego teatru nie ma mowy moze miesieczna przerwa przed matura o ile da rade :?
Jeżdżę wyczynowo na rowerze.
Lubię nart ale trochę się wstydzę zjeżdżać razem z tymi wszystkimi młodzieńcami i pannami :oops:
I jeszcze rekreacyjnie na łyżwach .Jeżdże dookoła lodowiska.
hej, yvonne... masz 87 lat? a może 92? NIE PRZESADZASZ TROCHĘ??
a poza tym jak się masz nauczyć dobrze jeździć skoro nie jeździsz, bo nie umiesz za bardzo? :twisted:
ja tez jezdze na nrtach ale nia ma sie czego wstydzic ja tez na poczatku myslalam ze wszyscy sie beda ze mnie smiali jak sie przewroce na stoku ale jest takie slynne przyslowie ,,jak sie nie przewrocisz to sie nie nauczysz'' i moj trener caly czas mi to powtarzal i tak sie nauczylam a teraz probuje przezucic sie na snowboard bo musze dorownac mojemu bratu tylko ze jest problem bo nie wiem czy moje kolana wytrzymaja takie przeciazenie juz mam troche problemy ale miejmy nadzieje ze bedzie dobrze