A no własnie, troche mnie to zdjecie mimo wszystko zdziwiło i patrzyłam na nie z niedowierzaniem czy tak bedzie wyglądał "Spartakus"- ale czemu nie, pomyslałam, moze wreszcie sie przekonam do tego dzieła. A tu taki fortel :wink:
Dobry pomysł z tą reklamą, ciekawe czy znowu będzie umieszczona na moim przystanku i ludzie będą zgadywać co to jest ten ,,Spartakus" (jak było z ,,Potępieniem Fausta" :) )
[quote:8ab250f986="Siegfried"]Ach, jakaż szkoda, że mnie wtedy nie będzie w Polsce :cry: Proszę aby inni forumowicze dzielnie reprezentowali balet.pl !![/quote:8ab250f986]
ach, a jak my załujemy niewymownie że Cię nie bedzie. Reprezentowac oczywiście będziemy, a na Spartakusa zapraszamy w późniejszym termine jak Cie skalary puszczą ;)
z przecieków i to wiarygodnych mogę powiedzieć że pierwsze 30 minut baletu niestety nie jest powalająca i nie jest już to ta klasa ruchu jaką Emil Wesołowski reprezentował w Romeo i Julii ale pozostała nadzieja że wraz z rozwojem pracy nad przedstawieniem fantazja choreograficzna się rozwinie. ta premiera jest potrzeba bo baletów w TW-ON jak na lekarstwo a koronne tytuły jak DZiadek do orzechów czy Grek Zorba zeszły z afisza. przyznam że zwłaszcza zniknięcie tej drugiej pozycji dla mnie jest osobistym dramatem... :cry: