Warszawski "Spartakus"

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Joanna Bednarczyk

Post autor: Joanna Bednarczyk »

A no własnie, troche mnie to zdjecie mimo wszystko zdziwiło i patrzyłam na nie z niedowierzaniem czy tak bedzie wyglądał "Spartakus"- ale czemu nie, pomyslałam, moze wreszcie sie przekonam do tego dzieła. A tu taki fortel :wink:

Niemniej zyczę bywalcom ekscytującej premiery. :)

.
Rotbart

Post autor: Rotbart »

Dobry pomysł z tą reklamą, ciekawe czy znowu będzie umieszczona na moim przystanku i ludzie będą zgadywać co to jest ten ,,Spartakus" (jak było z ,,Potępieniem Fausta" :) )
Siegfried

Post autor: Siegfried »

Ach, jakaż szkoda, że mnie wtedy nie będzie w Polsce :cry: Proszę aby inni forumowicze dzielnie reprezentowali balet.pl !!
Kasia G

Post autor: Kasia G »

[quote:8ab250f986="Siegfried"]Ach, jakaż szkoda, że mnie wtedy nie będzie w Polsce :cry: Proszę aby inni forumowicze dzielnie reprezentowali balet.pl !![/quote:8ab250f986]

ach, a jak my załujemy niewymownie że Cię nie bedzie. Reprezentowac oczywiście będziemy, a na Spartakusa zapraszamy w późniejszym termine jak Cie skalary puszczą ;)
sfra

Post autor: sfra »

Wspaniałe zdjęcie! Zapowiada się wspaniały spektakl! ;-)
Rotbart

Post autor: Rotbart »

Ciekawe czy ta reklama jest już ostateczną wersją? Czy może plakaty będą inne?
baletnica

Post autor: baletnica »

zdjec było wiele, ale plakaty beda przedstawiały tylko to jkedno zdjecie.
Justyna Ch-ipcio

Post autor: Justyna Ch-ipcio »

Baletnico, może wiesz coś więcej o tej sesji??
Zuzka

Post autor: Zuzka »

Racja, zdjecie jest kapitalne!
Filip

Post autor: Filip »

z przecieków i to wiarygodnych mogę powiedzieć że pierwsze 30 minut baletu niestety nie jest powalająca i nie jest już to ta klasa ruchu jaką Emil Wesołowski reprezentował w Romeo i Julii ale pozostała nadzieja że wraz z rozwojem pracy nad przedstawieniem fantazja choreograficzna się rozwinie. ta premiera jest potrzeba bo baletów w TW-ON jak na lekarstwo a koronne tytuły jak DZiadek do orzechów czy Grek Zorba zeszły z afisza. przyznam że zwłaszcza zniknięcie tej drugiej pozycji dla mnie jest osobistym dramatem... :cry:
ODPOWIEDZ