DIETA ODCHUDZAJĄCA
Wiecie co Wam powiem?? Diety dietami, ale ja jak się wzięłam za odchudzanie, to jadłam to co chciałam tylko w mniejszych ilościach i starałam się nie jeść na wieczór i tym sposobem schudłam 10 kilo!! To było 3 lata temu i do tej pory udaje mi się utrzymac wagę. Kiedy widzę że trzeba troszkę przystopować to po prostu jem mniej i jest dobrze. A wierzcie mi, że mam niesamowite skłonności do tycia.
Dziękuję za podziw, ale naprawdę nie ma tu czego podziwiać. Też próbowałam przeróżnych diet, ale w końcu udało mi się znaleźć to co jest dla mnie najlepsze. Metodą prób i błędów. Ty też spróbuj znaleźć sposób naodpowiedniejszy dla siebie, taki, kóry będziesz mogła stosować również po schudnięciu, gdy poczujesz, że znowu tyjesz.
-
makova_panienka
-
martusiaa4u
Zastanawiam sie jak mozna schudnac jedzac piec posilkow dziennie. Jesli organizm "dostaje jedzenie" regularnie to jak moze korzystac z zapasow (np na udach ;)).
Osobiscie uwazam ze lepsze jest stosowanie glodowki tzn zeby nikt mnie zle nie zrozumial np jesc trzy posilki dziennie i nie pojadac\podjadac miedzy posilkami. Ostatnio probowalam sie do tego stosowac moze troche w bardziej drastycznej formie ale bardzo trudno jest wytrzymac. To jest dla ludzi ktorzy maja silna wole nawet bardzo silna.
Osobiscie uwazam ze lepsze jest stosowanie glodowki tzn zeby nikt mnie zle nie zrozumial np jesc trzy posilki dziennie i nie pojadac\podjadac miedzy posilkami. Ostatnio probowalam sie do tego stosowac moze troche w bardziej drastycznej formie ale bardzo trudno jest wytrzymac. To jest dla ludzi ktorzy maja silna wole nawet bardzo silna.
-
martusiaa4u
-
martusiaa4u