PAS DE CHAT
[quote:facd3a7ea4="Copellia1"]Ja już mam z pas de chat kilka rzeczy jak np.Wkładki silikonowe za (98zł oczywiście),miałam pointy partenaire,recital ale się złamały teraz mam znowu partenaire i są narazie dobre! :D .Ale uwarzam że ten sklep nie jest dobrze zaopatrzony a obsługa jet taka sobie jak się do niej to nie rozumi co mówisz i musisz powtarzać 10 razy :evil: !!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote:facd3a7ea4]
Ja mam troche odmienne zdanie, ile razy zamawiam, to nie mam problemu z obsluga, pani wie o co i chodzi i zawsze potrafi doradzic, a zaznaczam ze zawsze rozmawiam przez telefon.Jezeli chodzi o zaopatrzenie sklepu to nie mam zadnych zastrzezen, to co potrzebuje to maja. Copellio1- to ze lamia Ci sie pointy to moze nie wina jakosci a przede wszystkom podbicia i tu sie zgodze ze ciezko jest dobrac pointy na dluzszy czas
Ja mam troche odmienne zdanie, ile razy zamawiam, to nie mam problemu z obsluga, pani wie o co i chodzi i zawsze potrafi doradzic, a zaznaczam ze zawsze rozmawiam przez telefon.Jezeli chodzi o zaopatrzenie sklepu to nie mam zadnych zastrzezen, to co potrzebuje to maja. Copellio1- to ze lamia Ci sie pointy to moze nie wina jakosci a przede wszystkom podbicia i tu sie zgodze ze ciezko jest dobrac pointy na dluzszy czas
-
.:Swanilda:.
-
drCoppelius
[quote:c4ec6ae5d2=".:Swanilda:."]Moim zdaniem Pas De Chat nie jest taki zły. W końcu mogło być gorzej, mogliśmy nie mieć żadnego takiego sklepu, więc cieszmy się tym co mamy :wink: :D
Chyba zaczne zbierać na te wkładki za 170zł... :D[/quote:c4ec6ae5d2]
Gdyby nie ci sprzedawcy i brak point grishko było by ok :lol: :P
Chyba zaczne zbierać na te wkładki za 170zł... :D[/quote:c4ec6ae5d2]
Gdyby nie ci sprzedawcy i brak point grishko było by ok :lol: :P
-
.:Swanilda:.
nie wiem czy gdzieś wcześniej było wspomniane ale....
niebawem prawdopodobnie wybiorę się do Warszawy i chciałabym zawitać do Pas De Chat, no patrzyłam na mapie i nie umiałam wcale znaleźć tej ulicy na której sie znajduje.
tak więc, czy jest ktoś kto mogłby mnie troszkę doinformować w tej kwestii? czy też podać jakieś szczególne miejsce przy którym sie znajduje omawiany sklep?? :)
z góry dziekuje za jakiekolwieg informacje ;)
niebawem prawdopodobnie wybiorę się do Warszawy i chciałabym zawitać do Pas De Chat, no patrzyłam na mapie i nie umiałam wcale znaleźć tej ulicy na której sie znajduje.
tak więc, czy jest ktoś kto mogłby mnie troszkę doinformować w tej kwestii? czy też podać jakieś szczególne miejsce przy którym sie znajduje omawiany sklep?? :)
z góry dziekuje za jakiekolwieg informacje ;)
-
Tranquility