HELENA KARPUCHINA-ODKRYCIE BALETU
-
Justyna Ch-ipcio
Hue, hue, hue. Jaka/i wyrafinowana/ny jesteś!! Ja czasy [b:9c74451a64]Interwizji [/b:9c74451a64]pamiętam doskonale i zapewniam że to zupełnie co innego. :twisted:
A występ Eleny Karpuchiny i Michała Wylota bardzo mi się podobał. Elenka nie tylko jest świetna technicznie ale ma jeszcze "coś" co jest unikalne!! Wdzięk!
A występ Eleny Karpuchiny i Michała Wylota bardzo mi się podobał. Elenka nie tylko jest świetna technicznie ale ma jeszcze "coś" co jest unikalne!! Wdzięk!
-
drCoppelius
Czy to naprawdę jest takie ważne co Ona takiego robi źle?? Dziewczyna ma talent i takie doszukiwanie się na siłę tego jakie popełnia błędy jest wg mnie totalną stratą czasu. Są naprawdę gorsze problemy na tym świecie!! A dyskusja o tym co Elena robi źle ciągnie się już niewiadomo od jakiego czasu, więc może dajcie sobie już z tym spokój, bo zaraz pojawi się kolejna kłótnia, a sądzę, że nie dla kłótni ten wątek został stworzony. Po co wytykać Jej błędy na forum?? Niech lepiej każdy spojrzy na siebie i zastanowi się nad własnymi błędami.
No tak ,bo Polacy są tacy : "co słychać" - to źle i tamto niedobrze i.t.d - zamiast to jest piękne a tamto było sympatyczne i.t.d. ? Może trzeba zmienić podejście do życia ,czyli nie szukać tylko kto się " przewróci" tylko komu się powiodło ,bądź gdzie dzieje się coś dobrego !!!! I więcej uśmiechu na każdy dzień - choć nie zawsze ten dzień jest miły ,to trzeba tym bardziej to zwalczyć np: uśmiechem :D Pozdrawiam :D
-
Tranquility