HELENA KARPUCHINA-ODKRYCIE BALETU

Słynni tancerze, zespoły baletowe, choreografowie, pedagodzy, tancerze polskich scen, krytycy, etc.;
Justyna Ch-ipcio

Post autor: Justyna Ch-ipcio »

Hue, hue, hue. Jaka/i wyrafinowana/ny jesteś!! Ja czasy [b:9c74451a64]Interwizji [/b:9c74451a64]pamiętam doskonale i zapewniam że to zupełnie co innego. :twisted:

A występ Eleny Karpuchiny i Michała Wylota bardzo mi się podobał. Elenka nie tylko jest świetna technicznie ale ma jeszcze "coś" co jest unikalne!! Wdzięk!
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

[quote:1fa3449512]
A występ Eleny Karpuchiny i Michała Wylota bardzo mi się podobał. Elenka nie tylko jest świetna technicznie ale ma jeszcze "coś" co jest unikalne!! Wdzięk![/quote:1fa3449512]

wdzięk... :roll: może i ma, ale świetna technicznie to chyba za dużo powiedziane....
Paula

Post autor: Paula »

Moim zdaniem raczej nie... bo jest świetna technicznie. Nie wiem co można by u niej poprawić...

P.S. Mam nadzieję że to nie zaowocuje kolejną kłótnią a jedynie delikatną wymianą poglądów...
Gość

Post autor: Gość »

Jesli piszecie, że macie jakieś zastrzeżenia odnośnie techniki/wyrazu etcetera..... napiszcie konkretnie do czego. Bo samo pisanie "to mi się nie podoba", "to Ona robi źle" nie jest szczególnie konstruktywne. Jeśli już krytykować to trzeba swoją opinię poprzeć argumentami.
Paula

Post autor: Paula »

Dokładnie, tym bardziej że nikt nie będzie miał do nikogo żadnych pretensji bo może rzeczywiście coś jest nie tak a nie wszyscy to po prostu zauważyli
aniaka

Post autor: aniaka »

Czy to naprawdę jest takie ważne co Ona takiego robi źle?? Dziewczyna ma talent i takie doszukiwanie się na siłę tego jakie popełnia błędy jest wg mnie totalną stratą czasu. Są naprawdę gorsze problemy na tym świecie!! A dyskusja o tym co Elena robi źle ciągnie się już niewiadomo od jakiego czasu, więc może dajcie sobie już z tym spokój, bo zaraz pojawi się kolejna kłótnia, a sądzę, że nie dla kłótni ten wątek został stworzony. Po co wytykać Jej błędy na forum?? Niech lepiej każdy spojrzy na siebie i zastanowi się nad własnymi błędami.
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

zgadzam się z aniaką ;)
Tanc...

Post autor: Tanc... »

No tak ,bo Polacy są tacy : "co słychać" - to źle i tamto niedobrze i.t.d - zamiast to jest piękne a tamto było sympatyczne i.t.d. ? Może trzeba zmienić podejście do życia ,czyli nie szukać tylko kto się " przewróci" tylko komu się powiodło ,bądź gdzie dzieje się coś dobrego !!!! I więcej uśmiechu na każdy dzień - choć nie zawsze ten dzień jest miły ,to trzeba tym bardziej to zwalczyć np: uśmiechem :D Pozdrawiam :D
Tranquility

Post autor: Tranquility »

Tanc... zgadzam się z Tobą w 100%

a poza tym człowiek jest tylko człowiekiem, Elena także jest człowiekiem, i każdy ma prawo do błędu... powtarzam, każdy, Elena także... :)
Tanc...

Post autor: Tanc... »

[quote:fcbe7c6d4c="Tranquality"]Tanc... zgadzam się z Tobą w 100%[/quote:fcbe7c6d4c]
Tak jest Przemek :D fajnie ,że masz takie same zdanie na ten temat !!! :D
ODPOWIEDZ