Na czym (prócz nerwów) grają Forumowicze? ;)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Makova, śliczne zdjęcie! :D
Co do pianina- ja zaczęłam grać u koleżanki, po prostu usłyszałam melodię i zagrałam.:)
Od razu to polubiłam...
Roztańczona!

Post autor: Roztańczona! »

Ja również grałam na pianinie lecz już zrezygnowałam. Tylko czasami sobie pogrywam.
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Ja w szkole na muzyce gram niekiedy na pianinie albo na dzwonkach (z literek), ale to tylko w szkole.
Rotbart

Post autor: Rotbart »

Ja grałem na pianine - szkoła muzyczna to taki stres dla dziecka, zwłaszcza ukłony na kocnertach zaliczeniowych :? Teraz ,,gram" tzn. melodie w miarę nieskomplikowane w taki sposób by wyglądały na skomplikowane :)
*Julinka*

Post autor: *Julinka* »

Ja kiedyś grałam na keyboardzie :) Teraz to już przeszłośc... :mrgreen:
gonia

Post autor: gonia »

Poza nerwami to gram na komputerze :D

Ale instrumentalnie to nie gram :( Mam keyboard po starszym braciszku i chęć, żeby się czegoś na nim nauczyć grać, ale jakoś tak... nie ma okazji, żeby się zacząć uczyć. Może w przyszłym roku (szkolnym-tzw. po wakacjach :D:D:D ).

[size=9:8c5ddefea2]To ja się dołączam--> Makova- fajne zdjęcie![/size:8c5ddefea2]
Kasia G

Post autor: Kasia G »

[color=blue:e7ac9d98f0]proszę nie tworzyć offtopu - dyskutujemy o grze na instrumentach muzycznych i talentach muzycznych forumowiczów, a nie klikaniu nomen omen myszą ; Tytuł wątku jaki jest każdy widzi, ale jego autorka zapytała: "sporo muzycznych postów ostatnimi czasy, więc może pochwalcie się Drodzy Forumowicze, jak z Waszym rozwojem muzycznym. Na jakich instrumentach gracie i od ilu lat (ha, z jakim skutkiem, również Wink )? może ktoś śpiewa?"

Administrator Kasia G

PS. O grach komputerowych prosze uprzejmie założyć sobie osobny wątek

W związku z tym posty o grach komputerowych zostały wykasowane.A. [/color:e7ac9d98f0]
Goosia

Post autor: Goosia »

Jak byłam mała uczyłam sie grać na flecie, niestety nie odziedziczyłam talentów muzycznych po przodkach i umiem grać tylko pare prostych melodi :twisted:
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

no ja na flecie tez pare prostych melodii.. zreszta ze sluchu i sama sie nauczylam na flecie grac ;)
Maron

Post autor: Maron »

ja też zawsze ze słuchu gram. nuty to tylko na 3-5 pierwszych zagraniach :P
ODPOWIEDZ