Na czym (prócz nerwów) grają Forumowicze? ;)
-
Roztańczona!
-
aankaa_baletnica=)
Poza nerwami to gram na komputerze :D
Ale instrumentalnie to nie gram :( Mam keyboard po starszym braciszku i chęć, żeby się czegoś na nim nauczyć grać, ale jakoś tak... nie ma okazji, żeby się zacząć uczyć. Może w przyszłym roku (szkolnym-tzw. po wakacjach :D:D:D ).
[size=9:8c5ddefea2]To ja się dołączam--> Makova- fajne zdjęcie![/size:8c5ddefea2]
Ale instrumentalnie to nie gram :( Mam keyboard po starszym braciszku i chęć, żeby się czegoś na nim nauczyć grać, ale jakoś tak... nie ma okazji, żeby się zacząć uczyć. Może w przyszłym roku (szkolnym-tzw. po wakacjach :D:D:D ).
[size=9:8c5ddefea2]To ja się dołączam--> Makova- fajne zdjęcie![/size:8c5ddefea2]
[color=blue:e7ac9d98f0]proszę nie tworzyć offtopu - dyskutujemy o grze na instrumentach muzycznych i talentach muzycznych forumowiczów, a nie klikaniu nomen omen myszą ; Tytuł wątku jaki jest każdy widzi, ale jego autorka zapytała: "sporo muzycznych postów ostatnimi czasy, więc może pochwalcie się Drodzy Forumowicze, jak z Waszym rozwojem muzycznym. Na jakich instrumentach gracie i od ilu lat (ha, z jakim skutkiem, również Wink )? może ktoś śpiewa?"
Administrator Kasia G
PS. O grach komputerowych prosze uprzejmie założyć sobie osobny wątek
W związku z tym posty o grach komputerowych zostały wykasowane.A. [/color:e7ac9d98f0]
Administrator Kasia G
PS. O grach komputerowych prosze uprzejmie założyć sobie osobny wątek
W związku z tym posty o grach komputerowych zostały wykasowane.A. [/color:e7ac9d98f0]