PAS DE CHAT
[quote:b2b69525c2="drCoppelius"][quote:b2b69525c2=".:Swanilda:."] można zadzwonić lub wysłać maila :wink:[/quote:b2b69525c2]
no właśnie, ale ta pierwsza opcja bardziej polecana bo na maila będziesz czekać przynajmniej tydziećń :D :wink:[/quote:b2b69525c2]
Dzięki :) Wysłałam im niedawno e-maila i się dowiedziaqłam: recitale są łososiowe i różowe.
no właśnie, ale ta pierwsza opcja bardziej polecana bo na maila będziesz czekać przynajmniej tydziećń :D :wink:[/quote:b2b69525c2]
Dzięki :) Wysłałam im niedawno e-maila i się dowiedziaqłam: recitale są łososiowe i różowe.
-
.:Swanilda:.
Napisałam ostatnio maila do Pas De Chat i dowiedziałam się bardzo zaskakującej rzeczy...Otóż baletki Pro (nie wiem czy wszystkie czy tylko w rozmiarze 6M i 6N) będą dopiero za jakieś 2miesiące...Jak to jest możliwe? Przecież nawet jak się zamawia z Paryża to baletki byłyby za jakieś 2 tygodnie, ale 2 miesiące...A najgorsze jest to,że moje baletki są już nieco dziurawe, a do Akcesów nie zamierzam wracać :cry: :shock:
Remont faktycznie trwa jakos dziwnie dlugo. Przynajmniej na stronie informacja o remoncie jest juz dosc duzo czasu.
Czy w takim razie sklep jest normalnie otwarty i mozna kupic cos tam wysylkowo czy raczej jest to nie mozliwe (bo zabardzo sie nie orientuje, nie znalazlam informacji czy jest czynny).
Czy w takim razie sklep jest normalnie otwarty i mozna kupic cos tam wysylkowo czy raczej jest to nie mozliwe (bo zabardzo sie nie orientuje, nie znalazlam informacji czy jest czynny).
-
.:Swanilda:.
-
Tranquility
-
aankaa_baletnica=)