Nie jestem pewna, czy nie było takiego tematu, bo jest dość banalny... Ale nie znalazłam, więc pytam tutaj ;) Ile lat mieliście, jak zaczęliście tańczyć (chodzi o zajęcia) i czy jako dzieci wykazywaliście zainteresowanie baletem/inną formą tańca? Czekam na wypowiedzi ;)
mialam 5 lat jak trafilam do zerowki w Państwowym Ognisku Baletowym w Szczecinie ;)
ja juz nie pamietam tych czasow ale mama mowi ze podobno zawsze chcialam tanczyc w balecie.
wiec mnie kochana zaprowadzila :D
i tak sie zaczelo ;)
teraz chodze na balet juz 10 rok 8)
hehe, to taka malutka byłaś Bajaderko :D ja zaczęłam gdy miałam 7 lat :roll: Mama opowiadała jak to tańczyłam będąc malutka, nawet przy biciu dzwonów koscielnych :roll: :lol: :roll:
No rzeczywiście maluteńka... :lol: Rodzice cię zaprowadzili pewnie...? U nas na współczesnym była taka niunia malutka trzy latka miała a jak wywijała... :D
EDIT: eee... chyba się nie da :?[/quote:dbd1b9720e]
wejdz w edycje swojego posta i przejdz do ankiety by zmienic opcje.
jesli nie umiesz-popros moderatora.
[color=blue:dbd1b9720e]To nie jest kwestia umiesz-nie umiesz, ponieważ tylko moderator/administrator może zmienić ankietę co nieniejszym czynię. Paula.[/color:dbd1b9720e]
Mnie nie zaprowadzili na balet rodzice, moja siostra która jest o 2 lata starsza chodziła na balet i ja powtarzałam wszystko, to co ona robiła, wszystkie występy które miała na kasetach, poszłam zobaczyć na jej lekcje i od tego czasu juz nie było mowy o nie chodzeniu na balet- nigdy nie zrezygnowałam, tancze już na okrągło 10 lat, no,ale niestety moja siostra nie..:(