Kiedy zaczeliście?
-
mirrorball
pamiętam jak w drugiej klasie podstawówki mama wróciła z zebrania, na którym instruktorka zespołu baletowego ogłaszała nabór. Przyszła i pyta mnie "chcesz chodzic na balet?" A ja na to "Chcę" ;) miałam 8 lat. Zawsze byłam żywym dzieckiem z typu tych, co w przedszkolu i szkole do wszystkiego są chętne, żywe nad wyraz i trudno nad nimi zapanować.
Po roku przeniosłam się do zespołu folklorystycznego ( powód: instruktorka..)
pozdrawiam
m.
Po roku przeniosłam się do zespołu folklorystycznego ( powód: instruktorka..)
pozdrawiam
m.
-
aankaa_baletnica=)
-
czekoladka
[quote:5721f3f1f2="Princess Maron"]oo Klaro O__O jakaś nowość :P tata cie zaprowadził :shock: (zazwyczaj to mamy zaprowadzają... :roll:)[/quote:5721f3f1f2]
wiem, ze w to strasznie trudno uwierzyc, ale fakt jest taki, ze moj tata kiedys sam uprawial sport i zawsze uwazal ,ze musze cos robic -mial na tyle oleju w glowie ,ze nie zaprowadzil mnie na judo, czy boks,zreszta do tej pory tak jest, ze zadna niedziela nie moze byc spedzona w domu- w tym okresie dla mojego taty to licza sie narty, a w tygodniu-basen- moze to jest piekne, a moze nie???????
wiem, ze w to strasznie trudno uwierzyc, ale fakt jest taki, ze moj tata kiedys sam uprawial sport i zawsze uwazal ,ze musze cos robic -mial na tyle oleju w glowie ,ze nie zaprowadzil mnie na judo, czy boks,zreszta do tej pory tak jest, ze zadna niedziela nie moze byc spedzona w domu- w tym okresie dla mojego taty to licza sie narty, a w tygodniu-basen- moze to jest piekne, a moze nie???????
-
Pati_jazzy