"Śpiąca Królewna"-balet

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
sofix

"Śpiąca Królewna"-balet

Post autor: sofix »

Jak się podobała wszystkim "Śpiąca Królewna" na tvp 2 w ostatnia ndz lutego?
Ognisko stwierdza,że przedstawienie to okazało się wielką lipą.Nie ammy pojęcia jak mogło do tego dojść..jak boss mógł dopuścić żeby pokazali tą żenade na antenie!!
Caraboss tylko biegała po scenie.Śpiącaja jakaś taka wyrośnięta,Kawalerowie tez lipni.Rewelacją było jedynie to,że dwór na początku(prolog) pił bolsa(oczywiście za zdrowie Królewny).

Produkcja bydgoska zdecydowanie najlepsza!!!

Ps.Prosimy o komentarze!!Co myślicie o przedstawieniu?[color=darkred:b17a72b2d9][/color:b17a72b2d9][/img]
Kasia G

Post autor: Kasia G »

Hmmmm, a komntarze mają byc serio czy tez w stylu "picia bolsa"? :roll: No i nie mam porównania z produkcją bydgoską więc moze chwilowo się nie wypowiem.
Karya

Post autor: Karya »

Było to pierwsze wykonanie Śpiącej jakie widziałam więc pewnie nic dziwnego, że jestem pod wrażeniem wielkim. :D
Maron

Post autor: Maron »

ja mam wersję Covent Garden z 1994 - niemalże identyczna jedna z drugą, tyle ze ta z dwójki nowsza.

mnie to troche za późno to dali, na dodatek już powoli sie wyłączałam, ale całkiem ładne było przedstawienie, czasem tylko troche przynudzało... (a moze to ja bylam senna właśnie? :P)
Nena

Post autor: Nena »

Ja padłam w samym środku, ale podobało mi się bardzo.
just_me

Post autor: just_me »

A ja niestety nie oglądałam go w tą niedzielę, bo następnego dnia miałam na 7:30 do szkoły, na szczęście mój szwagier mi to nagrał - czekam na weekend, żeby obejrzeć :)
Alicyjka

Post autor: Alicyjka »

Mi się podobało, ale było odrobinę przydługie, a pora późna...
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

ja zasnęłam po początku...straaszznie późno dają te balety, paranoja.... :(
sfra

Post autor: sfra »

Proponuję byśmy rozmawiali stricte o "Spiącej królewnie" , a nie o tym kto kiedy zasnął i o której są emisje Złotej 12! :x
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Ja widziałam tą wersje Śpiącej Królewny na dvd więc teraz nie oglądałam, bo mi sie chciało spac... No, ale mnie sie podoba... szczególnie I akt, (tam gdzie tańczą wróżki) jest super. A potem trochę też mi sie juz nie chciało oglądac... Ale oglądnełam i tak całe :D
ODPOWIEDZ