Jak się podobała wszystkim "Śpiąca Królewna" na tvp 2 w ostatnia ndz lutego?
Ognisko stwierdza,że przedstawienie to okazało się wielką lipą.Nie ammy pojęcia jak mogło do tego dojść..jak boss mógł dopuścić żeby pokazali tą żenade na antenie!!
Caraboss tylko biegała po scenie.Śpiącaja jakaś taka wyrośnięta,Kawalerowie tez lipni.Rewelacją było jedynie to,że dwór na początku(prolog) pił bolsa(oczywiście za zdrowie Królewny).
Produkcja bydgoska zdecydowanie najlepsza!!!
Ps.Prosimy o komentarze!!Co myślicie o przedstawieniu?[color=darkred:b17a72b2d9][/color:b17a72b2d9][/img]
Hmmmm, a komntarze mają byc serio czy tez w stylu "picia bolsa"? :roll: No i nie mam porównania z produkcją bydgoską więc moze chwilowo się nie wypowiem.
ja mam wersję Covent Garden z 1994 - niemalże identyczna jedna z drugą, tyle ze ta z dwójki nowsza.
mnie to troche za późno to dali, na dodatek już powoli sie wyłączałam, ale całkiem ładne było przedstawienie, czasem tylko troche przynudzało... (a moze to ja bylam senna właśnie? :P)
A ja niestety nie oglądałam go w tą niedzielę, bo następnego dnia miałam na 7:30 do szkoły, na szczęście mój szwagier mi to nagrał - czekam na weekend, żeby obejrzeć :)
Ja widziałam tą wersje Śpiącej Królewny na dvd więc teraz nie oglądałam, bo mi sie chciało spac... No, ale mnie sie podoba... szczególnie I akt, (tam gdzie tańczą wróżki) jest super. A potem trochę też mi sie juz nie chciało oglądac... Ale oglądnełam i tak całe :D