Ogólnopolskie eliminacje Dance World Cup 2006

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
.:Swanilda:.

Post autor: .:Swanilda:. »

Czy masz jeszcze do nas jakieś uwagi dotyczące konkursu?
małgo...

Post autor: małgo... »

jeśli chodzi czy mam jakies uwagi to juz mówiłam. poziaom dziweczyn z capitolu był wysoki ale nie wszystkich.....dziewczyna która zajeła pierwsze miejsce w kategori jsb była naprawde dobra....ale ta z warjacja gissel nie byla dobra jeśli chodzi o dziewczyny z młodszej grupy to były całkiem niezłe...lecz nie wszystkie.....ogulnie warjacje mi sie podobały oprucz tego nieszczesnego rok and rola..:((((.....no ale amorki były spoko!! to tyle wiem ze pewnie sie nie zgadzasz zemną ....
małgo...

kończe ten temat juz nic nie pisze .......dozobaczenia za rok na eliminacjach
sisi

Post autor: sisi »

[color=darkred:401314635f]proszę się nie zdziwić brakiem swojego postu bądź jego częsci - usuwałam kłótnię.

dziewczyny, wasze opinie są bardzo cenne i naprawdę nie trzeba ich wyrażać w tak ostry sposób, nawet jeśli są negatywne.

poza tym dość zabawnie to wyglądało, kiedy pod prawie każdym postem czytałam notkę w stylu "zakończmy to..." a pod nią lawinę odpowiedzi. wnioski - same wysnujcie.

ostrzegam: następnym razem posypią się kartki!![/color:401314635f]
małgo...

oki przepraszam że może tak ostro sie wypowiedziałam na temat konkursu a raczej uczestników...próbowałma sie bronic bo atak za strony kapitolu był dość mocny...sądzę że każdy ma nauczkę na przyszly raz....mam nadzieje że za rok na eliminacjach sie spotkamy i będziemy umiały godnie ze soba rywalizować... :D ...już wiemy jak jest na takich eliminacjach...i teraz mamy nad czym myslec i o co walczyc . Myśle że za rok poziom będzie jeszce wyrzszy...
Aurora

Post autor: Aurora »

..
Ewa

Post autor: Ewa »

Przeczytałam wszystko i jestem PRZERAŻONA..! Wszyscy przesadziliście, i Wrocław i Kraków! No i po co? Nie mogłyście być dla siebie miłe? Powinnyście się nawzajem przeprosić. Wiem jak było naprawdę, ale chyba lepiej zachowac to dla siebie i nie mówić o tym publicznie... :evil:
Tranquility

Post autor: Tranquility »

[color=darkblue:e9a5534e31]Ponownie proszę o [b:e9a5534e31]ZAKOŃCZENIE[/b:e9a5534e31] tych kłótni![/color:e9a5534e31]
Madleeen

Post autor: Madleeen »

Przeczytałam całą tą dyskusje i zauważyłam że piszecie tu właściwie tylko o balecie. Chciałabym sie dowiedzieć co sądzicie o poziomie "krakowskiego" tańca nowoczesnego. :)

Mam jeszcze jedno pytanko do dziewczyn z Capitolu: czy jest na tym forum może dziewczyna, która tańczyła matrixa i zajeła 3 miejsce??
małgo...

był bardzo wysoki dziewczyny z KCBITW miały super warjacje i dostały sporo punktów.....najładniejszą warjacje miała Anna Górka.... :lol: sliczna muzyka i niesamowity wyraz....nie skomentuje tego że nie była na podium
ODPOWIEDZ