Ogólnopolskie eliminacje Dance World Cup 2006
-
.:Swanilda:.
jeśli chodzi czy mam jakies uwagi to juz mówiłam. poziaom dziweczyn z capitolu był wysoki ale nie wszystkich.....dziewczyna która zajeła pierwsze miejsce w kategori jsb była naprawde dobra....ale ta z warjacja gissel nie byla dobra jeśli chodzi o dziewczyny z młodszej grupy to były całkiem niezłe...lecz nie wszystkie.....ogulnie warjacje mi sie podobały oprucz tego nieszczesnego rok and rola..:((((.....no ale amorki były spoko!! to tyle wiem ze pewnie sie nie zgadzasz zemną ....
[color=darkred:401314635f]proszę się nie zdziwić brakiem swojego postu bądź jego częsci - usuwałam kłótnię.
dziewczyny, wasze opinie są bardzo cenne i naprawdę nie trzeba ich wyrażać w tak ostry sposób, nawet jeśli są negatywne.
poza tym dość zabawnie to wyglądało, kiedy pod prawie każdym postem czytałam notkę w stylu "zakończmy to..." a pod nią lawinę odpowiedzi. wnioski - same wysnujcie.
ostrzegam: następnym razem posypią się kartki!![/color:401314635f]
dziewczyny, wasze opinie są bardzo cenne i naprawdę nie trzeba ich wyrażać w tak ostry sposób, nawet jeśli są negatywne.
poza tym dość zabawnie to wyglądało, kiedy pod prawie każdym postem czytałam notkę w stylu "zakończmy to..." a pod nią lawinę odpowiedzi. wnioski - same wysnujcie.
ostrzegam: następnym razem posypią się kartki!![/color:401314635f]
oki przepraszam że może tak ostro sie wypowiedziałam na temat konkursu a raczej uczestników...próbowałma sie bronic bo atak za strony kapitolu był dość mocny...sądzę że każdy ma nauczkę na przyszly raz....mam nadzieje że za rok na eliminacjach sie spotkamy i będziemy umiały godnie ze soba rywalizować... :D ...już wiemy jak jest na takich eliminacjach...i teraz mamy nad czym myslec i o co walczyc . Myśle że za rok poziom będzie jeszce wyrzszy...
-
Tranquility
Przeczytałam całą tą dyskusje i zauważyłam że piszecie tu właściwie tylko o balecie. Chciałabym sie dowiedzieć co sądzicie o poziomie "krakowskiego" tańca nowoczesnego. :)
Mam jeszcze jedno pytanko do dziewczyn z Capitolu: czy jest na tym forum może dziewczyna, która tańczyła matrixa i zajeła 3 miejsce??
Mam jeszcze jedno pytanko do dziewczyn z Capitolu: czy jest na tym forum może dziewczyna, która tańczyła matrixa i zajeła 3 miejsce??