Ogólnopolskie eliminacje Dance World Cup 2006

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Madleeen

Post autor: Madleeen »

I co z tymi zdjęciami :D
Pati_jazzy

Post autor: Pati_jazzy »

no zdjecia gdzie sie zgubily, ale moze znajde w pamieci komputera. Tanczylam "Trip", modern, to byla kategoria 16 i ponizej czy cos takiego, grupowe. Ale medal mamy!!!
Madleeen

Co do waszych układów, Pati to bardziej podobały mi sie młodsze dziewczyny, jeźeli dobrze pamiętam to zajęły one pierwsze miejsce. Nie chodzi mi o umiejętnośći techniczne tylko o choreografie :wink:
Ewa

Post autor: Ewa »

O, jeszcze to pamiętam! Dziewczyny z Krakowskiej Akademii Tańca były niezłe, przyznaję. Słyszałam już co myślą o wrocławianach dziewczyny z Krakowa występujące z klasyą, ale Akademia Tańca jeszcze się nie wypowiadała. Jak Tobie się, Pati, podobało?
Madleeen

To troche czasu jej to zajmuje :)
Są tu może jescze jakieś dziewczyny z Krakowskiej Akademi Tańca??
kleo

Post autor: kleo »

Ja również jestem z KAT-u i uważam tak jak Pati,że atmosfera nie byla zbyt mila. :( Nie mam doświadczenia gdyż byl to mój pierwszy konkurs.
Jechalyśmy wszystkie z nastawieniem żeby na NIC nie liczyć,ale dać z siebie wszystko.Tak zrobilyśmy i super,że się udalo :)
Naprawdę nasza radość byla wielka po ogloszeniu wyników tym bardziej,że do ukladu przygotowywalyśmy sie tylko dwa tygodnie. :!:
Choreografia faktycznie byla bardzo dobra ale to zawdzięczamy naszej bardzo bardzo dobrej pedagog. :P
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Jak juz sie przyznajemy to ja też jestem z KAT-u To byla super choreografia. No i cieszę się, że w dwa tygodnie postawiłyśmy ten układ 8)
Ewa

O, to rzeczywiście szybko się przygotowałyście! No i faktycznie Wasze chorografie były dość ciekawe. A pamiętacie jeszcze wrażenia o uczestnikach z Capitolu?
klara

Post autor: klara »

dwa tygodnie, to bardzo malo, inni przygotowuja sie prawie przez rok-naprawde jestem godna podziwu, jezeli chodzi o Wrocław- Ewo, czy tak bardzo wam zalezy slyszec same pochwaly, takie czasami odbieram wrazenie
Ewa

Nie..! Jestem tylko ciekawa. To chyba ważne, zeby wiedzieć co obserwatorom się podoba, a co nie. Opinia nauczyciela swoją drogą, a publiczności swoją.
ODPOWIEDZ