no zdjecia gdzie sie zgubily, ale moze znajde w pamieci komputera. Tanczylam "Trip", modern, to byla kategoria 16 i ponizej czy cos takiego, grupowe. Ale medal mamy!!!
Co do waszych układów, Pati to bardziej podobały mi sie młodsze dziewczyny, jeźeli dobrze pamiętam to zajęły one pierwsze miejsce. Nie chodzi mi o umiejętnośći techniczne tylko o choreografie :wink:
O, jeszcze to pamiętam! Dziewczyny z Krakowskiej Akademii Tańca były niezłe, przyznaję. Słyszałam już co myślą o wrocławianach dziewczyny z Krakowa występujące z klasyą, ale Akademia Tańca jeszcze się nie wypowiadała. Jak Tobie się, Pati, podobało?
Ja również jestem z KAT-u i uważam tak jak Pati,że atmosfera nie byla zbyt mila. :( Nie mam doświadczenia gdyż byl to mój pierwszy konkurs.
Jechalyśmy wszystkie z nastawieniem żeby na NIC nie liczyć,ale dać z siebie wszystko.Tak zrobilyśmy i super,że się udalo :)
Naprawdę nasza radość byla wielka po ogloszeniu wyników tym bardziej,że do ukladu przygotowywalyśmy sie tylko dwa tygodnie. :!:
Choreografia faktycznie byla bardzo dobra ale to zawdzięczamy naszej bardzo bardzo dobrej pedagog. :P
O, to rzeczywiście szybko się przygotowałyście! No i faktycznie Wasze chorografie były dość ciekawe. A pamiętacie jeszcze wrażenia o uczestnikach z Capitolu?
dwa tygodnie, to bardzo malo, inni przygotowuja sie prawie przez rok-naprawde jestem godna podziwu, jezeli chodzi o Wrocław- Ewo, czy tak bardzo wam zalezy slyszec same pochwaly, takie czasami odbieram wrazenie