Jak to jest z tą wagą?!

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
czekoladka

Post autor: czekoladka »

ja musze sie pochwalic ze schudlam 3 kg moze to nie jest duze ale zawsze to cos wkoncu od czegos trzeba zaczac
choc moja mama juz powtarza ze popadam w anoreksje i jestem chuda jak patyk
.:tutu:.

Post autor: .:tutu:. »

Przepraszam za niedyskretne pytanie... Oczywiscie nie musisz odpowiadac :wink: Ile masz wzrostu i ile wazysz? Masz niedowage?
czekoladka

mam 173cm wzrostu i 53kg
.:tutu:.

Post autor: .:tutu:. »

kobieto, z czego Ty chcesz sie odchudzac? Jak dla mnie nie musisz bardziej chudnac :) Taka waga jest w sam raz :wink:
czekoladka

wiesz moze sprawiam pozory szczuplej poniewaz jestem wysoka ale ja sama nie moge patrzec na moj brzuch ktory wyglada jak bym byla w ciazy(nawet codzienne brzuszki tu nie pomagaja) moze jestem nienormalna ale chcem wazyc chociaz 50kg dla wlasnej sadysfakcji
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Raczej nic to nam nie da, jak będziemy bez sensu pisać czy Sb w Gliwicach jest panstwowa czy nie, itp. bo wiadomo, ze nie jest.

A co do diety, to ja ostatnio nie odchudzam sie drastycznie jakoś, tylko staram się zdrowo jeść, bo głodówki i jedzenie jednego jogurtu (czy tam trzech) na dzień jest zupełnie bez sensu. Jeszcze bardziej się tyje po tym, okropne to jest.
A i tak za dużo waże. Ale jakoś mi to nie przeszkadza zbytnio:):)
Ewuunia

Post autor: Ewuunia »

co do mnie, to chcę schudnąć! :( mam 165 i ważę koło 50kg.. bleh. Staram się jeść mało, ale żeby to, co zjem było pożywne.

Szkoła w Gliwicach jest prywatna na 100% :)
Tanc...

Post autor: Tanc... »

WY KOBITKI macie i różny wiek i rózny wzrost .Ale generalnie nie ma jakiejś reguły co do wagi .Ale napisze tylko tyle ,że w praktyce u tancerek zawodowych już dorosłych ( 158 do 178 cm ) od 46 kg do 57 kg ale nie wiecej .Ale granica to te 55 kg to juz za duzo troszkę najlepiej tak do 53 kg - kazdy nastepny jest dużo bardziej uciążliwy .Oczywiście to się dotyczy tancerek .U tancerzy te kilogramy są proporcjonalnie większe. 8)
klara

Post autor: klara »

ojej- to ja od dzisaj zaczynam bardzo duzo jesc , bo mam 165cm i 45 kg
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

ja własnie wcinam lody czekoladowe. Nie powinnam z dwóch wiadomych powodów- z powodu wagi i z powodu nerek, raczej zagrozenia kamicą nerkową. Ale siostra zrobiła mi straaszną ochotę. Zreszta bardzo dawno nie jadlam lodow, mysle, ze raz na jakis czas mozna sobie pozwolic. :D

[color=darkred:d9c5d4abc2]Ekhem, z całym szacunkiem... Ale kogo to interesuje? - s[/color:d9c5d4abc2]
ODPOWIEDZ