Nasze zwierzęta domowe

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Cheryl

Post autor: Cheryl »

XXXXXX
Nena

Post autor: Nena »

Miau... *___*

Ile ma? *___*
Cheryl

Kotek ma chyba coś koło 4 tygodni.. Koty otwieraja oczy w wieku 3 tyg. jak go znalazłam to miał jedno zaklejone..otworzyl dwa dni później. Mam go tydzień, więc chyba 4 tyg..
Dancer in the rain

Post autor: Dancer in the rain »

sliczny koteczek... slodko sobie spi... nie no rewelacja! Tylko pozazdroscic takiego :P
Cheryl

XXXXXXXXX
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Jej, Cheryl, jaki on słodki!!! <serduszka>
Cheryl

XXXXXXXXX
Maron

Post autor: Maron »

ohh, Cheryl przypomniałaś mi tą historią pewną osobę... :lol:
wiem że to nieśmieszne, ale...
moja siostra chodziła do zerówki z taką Klaudyną. tak kochała zwierzęta że je.... mordowała. raz przyszła pod dom pewnej dziewczyny [Agnieszka się nazywa, jeszcze pamiętam imię!], wzieła małego pieska który biegał po podwórku wzieła go i po prostu go udusiła.

potem wzięto ją do szkoły specjalnej ["czwóra" tak u nas w Braniewie zwana - szkoda że w Ustce czegoś takiego nie ma... przydało by się].

pozatym... pani Danka, mama kumpeli siostry [z resztą ona też jest moją kumpelą, ale te się dłużej znaja :P] prowadziła niegdyś sklep zabawkowo-papierniczy. Klaudyna często do niej przychodziła robić cyfrówką zdjęcia kotkom z np. zeszytów [ojj duża już była wtedy. z 16 lat?]
z resztą to psychiczne dziecko było... pani Danka tak naprawde się jej bała, bo podobno strasznie silne z tej Klaudyny babsko jest... nie raz ją uderzyła bo nie chciała jej dać jakiegoś tam zeszytu [często podczas tych sesji je niszczyła]

ale nie zapomnę pewnej śmiesznej historii która wydarzyła się gdzieś 4 lata temu... :lol: :lol:
przyszłam raz do pani Danki by kupić sobie zeszyty do szkoły. nagle wpada do zabawkowego jej matka. w kapciach [sic!] i krzyczy że Klaudyna rodzi. my obie takie: ":shock: :shock:" oczy, spojrzałyśmy na siebie z wyrazem twarzy: "Klaudyna będzie miała dziecko?! co jest grane?!". potem jej matka dodaje: "Klaudyna potrzebuje bobasa, bo rodzi!".

musiałam wyjść ze sklepu, bo myślałam że się udusze ze śmiechu. brawa dla pani Danki że zachowała kamienną twarz! tyle że jak weszłam do sklepu spowrotem to śmiałyśmy się kilkanaście minut :lol: :lol: :lol:
Cheryl

Boże, udusić pieska? :shock:
Ewuunia

Post autor: Ewuunia »

no cóż. ludzie czasami nie znają granic. tak kochać zwierzaka żeby udusić? nie wierzę :shock:
gdyby ktoś zrobił coś mojemu Czubusiowi, to oberwałby ode mnie, choć nie wiem jak by się tłumaczył! :!: :evil:
ODPOWIEDZ