Kolczyki a balet ?
No tak, w końcu noszenie biżuterii codziennie nie jest konieczną rzeczą. Możemy poprostu zakładać sobie długie kolczyki po szkole, czy jak chcemy gdzieś wyjść. A do szkoły zdejmować:)
Co prawda ja nie mam w szkole jakiś ograniczeń co do tego, więc kolczyki mogę nosić jakie chce:)
A ostatnio zapomniałam ściągnąć na występ kolczyków i tańczyłam w nich bajadere 8)
Przynajmniej jak ulał pasowały do paczki i Bajaderowatego wystroju.
Poprostu biją Bajaderowatoscią na wszystkie strony :D
Co prawda ja nie mam w szkole jakiś ograniczeń co do tego, więc kolczyki mogę nosić jakie chce:)
A ostatnio zapomniałam ściągnąć na występ kolczyków i tańczyłam w nich bajadere 8)
Przynajmniej jak ulał pasowały do paczki i Bajaderowatego wystroju.
Poprostu biją Bajaderowatoscią na wszystkie strony :D
No ja rozumiem Cheryl, ale wiesz, ja chodzę do prywatnej szkółki i tam występy są przed nie taką dużą publicznością, a pozatym nie ma takiego rygoru.
Ps. co na tym forum się dzieje? Znikają posty... :roll:
[color=violet:d5f6ffaa87]Znikają posty nie na temat, zgodnie z regulaminem Forum Balet.pl.[/color:d5f6ffaa87]
Ps. co na tym forum się dzieje? Znikają posty... :roll:
[color=violet:d5f6ffaa87]Znikają posty nie na temat, zgodnie z regulaminem Forum Balet.pl.[/color:d5f6ffaa87]
Ja np. przez jakiś czas na lekcje tańca nosiłam kolczyki (takie malutkie). I ponieważ zwykle było tak, że pot się ze mnie lał, to wolałam być bardziej naturalna. Bez metalu w uszach! ;) A po za tym może z innej beczki:
Jestem uczulona na metale nie szlachetne..
Mogę nosić tylko np. serbro, złoto, platynę.
Macie też coś takiego?
[color=red:2596597092]To nie jest forum alergologiczne! Proszę nie skłaniać forumowiczów do podobnych dyskusji. - s[/color:2596597092]
Jestem uczulona na metale nie szlachetne..
Mogę nosić tylko np. serbro, złoto, platynę.
Macie też coś takiego?
[color=red:2596597092]To nie jest forum alergologiczne! Proszę nie skłaniać forumowiczów do podobnych dyskusji. - s[/color:2596597092]
-
PavlovaAnna