ELITE s.c. - wyłączny dystrybutor Grishko w Polsce
-
aankaa_baletnica=)
Szerokość 9.5 tam gdzie kończą się palce stopy. W baletkach nie podano szerokości w X tylko jest B - wąskie, C - średnie, D - średnio szerokie. http://www.elite-online.pl/katalog/123model6.htm
Enigma. Stopę mam długą na grishkowy rozmiar 40.5 ale ta szerokość to zagadka.
Miło by było gdyby oprócz oznaczeń B,C,D choć przybliżone wymiary w milimetrach się pojawiły :-)
Enigma. Stopę mam długą na grishkowy rozmiar 40.5 ale ta szerokość to zagadka.
Miło by było gdyby oprócz oznaczeń B,C,D choć przybliżone wymiary w milimetrach się pojawiły :-)
Witam Serdecznie!
Oczywiście istnieje możliwość zamówienia point Grishko w kolorze bordowym. Czas realizacji zamówienia - ok. 8 tygodni
P.S.
Mam gorącą prośbę aby pytania dotyczące produktów Grishko kierować bezpośrednio na nasz adres mailowy: info@elite-online.pl
Życzę Miłego Wieczoru!!!
Magdalena Tonn
ELITE s.c.
Oczywiście istnieje możliwość zamówienia point Grishko w kolorze bordowym. Czas realizacji zamówienia - ok. 8 tygodni
P.S.
Mam gorącą prośbę aby pytania dotyczące produktów Grishko kierować bezpośrednio na nasz adres mailowy: info@elite-online.pl
Życzę Miłego Wieczoru!!!
Magdalena Tonn
ELITE s.c.
OTWARCIE SALONU BALETOWEGO
Witamy Wszystkich Serdecznie!!!
Z radością informujemy, iż 14 grudnia (czwartek) odbędzie się oficjalne otwarcie naszego salonu baletowego "Elite", mieszczącego się w Łodzi na Placu Wolności 10/11. Naszym gościem specjalnym będzie Pan Nikolay Grishko - właściciel firmy GRISHKO Ltd.
Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych w godzinach 16.00 - 19.00.
P.S.
Już od poniedziałku (04.XII) do każdego zakupu dołączamy kalendarze baletowe na 2007 rok.
Pozdrawiamy Gorąco!!!
ELITE s.c.
Z radością informujemy, iż 14 grudnia (czwartek) odbędzie się oficjalne otwarcie naszego salonu baletowego "Elite", mieszczącego się w Łodzi na Placu Wolności 10/11. Naszym gościem specjalnym będzie Pan Nikolay Grishko - właściciel firmy GRISHKO Ltd.
Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych w godzinach 16.00 - 19.00.
P.S.
Już od poniedziałku (04.XII) do każdego zakupu dołączamy kalendarze baletowe na 2007 rok.
Pozdrawiamy Gorąco!!!
ELITE s.c.
Jak wyglada sparwa zamowienia point z dzielona podeszwa? Czy sa one dostepne w sklepie czy trzeba je zamawiac w jakis specjalny sposob? Jaka jest ich cena (bo spotkalam sie tylko z tym ze pointy/baletki z dzielona podeszwa sa drozsze niz te z normalna - nie wiem czemu tak jest w koncu jest na nich mniej skory wiec powinny byc tansze).
Czy pointy z dzielona podeszwa sa przeznaczone dla zaawansowanych tancerzy (dlaczego?)?
Czy pointy z dzielona podeszwa sa przeznaczone dla zaawansowanych tancerzy (dlaczego?)?