ELITE s.c. - wyłączny dystrybutor Grishko w Polsce

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
.:tutu:.

Post autor: .:tutu:. »

Nie jestem pewna ale to chyba dlatego, ze nie dzielona podeszwa lepiej trzyma stope w pionie, a przy dzielonej, jezeli nie masz mocnej stopy pieta leci Ci w dół.
To tylko moje przypuszczenia :oops:
makova_panienka

Post autor: makova_panienka »

skoro państwo sprowadzacie pointy custom, to może będzie możliwość zamówienia paczki klasycznej, bo takie widnieją w katalogu sklepu grishko.ru ? jeżeli tak, proszę o orientacyjne ceny i czas realizacji takiego zamówienia.
ELITE

Post autor: ELITE »

Witam Wszystkich Serdecznie!

Oczywiście, istnieje możliwość sprowadzenia paczki Grishko na specjalne zamówienie, są one jednak stosunkowo drogie, przykładowo: paczka klasyczna "Kitri" kosztuje ok. 1500 PLN, natomiast paczki ćwiczebne ok. 400 PLN. Przykładowe egzemplarze paczek Grishko będzie można zobaczyć w naszym salonie baletowym, którego otwarcie odbędzie się w najbliższy czwartek.

P.S.
Kalendarze rozdawane podczas poznańskiego biennale były jeszcze na 2006 rok. Obecnie dołączamy kalendarze na rok 2007.

Pozdrawiam!
Magdalena Tonn
ELITE s.c.
ELITE

Post autor: ELITE »

Nasz salon baletowy czynny jest od poniedziałku do piątku w godzinach 10.00 - 18.00. Natomiast w soboty w godzinach 10.00 - 14.00.

Pozdrawiam Serdecznie!
Magdalena Tonn
ELITE s.c.
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Jakie mam sobie zamówić rozmiar baletek z Grishko (model 6). Moja stopa ma około 230 mm. Na codzień noszę buty w rozmiarze 37 lub 38. Pointy zamawiam w rozmiarze 4,5. Myślicie, że 37,5 w numeracji Grishko będą dobre.
No i jeszcze nie wiem jaka szerokość. Pointy fouette miałam xxx, a elite mam teraz xx. Szerokość C czy D??
gonia

Post autor: gonia »

dostałam odpowiedź. ta cudna paczka Kitri kosztuje.... ok 1500pln! :shock: :shock: :shock: ale kupiłabym sobie, kurczę.... gdybym miała kasę :D
Columbina

Post autor: Columbina »

Ja sie chciałam zapytac o Spodenki 'sauna effect'. Jaka jest dokladnie dlugosc ich nogawki? :wink:
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Długość nogawki zalezy od tego jak rozmiar zamowisz ;)
Ja mam rozmiar 34 (troche male bo nie bylo wiekszych a nie chcialam dlugo czekac na dostawe) i nogawka dosiega do kolan - jak je naciagniesz to sa dluzsze.
Ewuunia

Post autor: Ewuunia »

właśnie, zależy od tego czy chcesz którkie czy długie ;)
jeżeli chodzi o te dłuższe, to ja mam rozmiar 38 i są do kostek, ale są "pomponiaste" więc można je jeszcze trochę naciągnąć.
Columbina

Post autor: Columbina »

A czy te "grishkowe" rozmiary odpowiadaja naszym polskim? Tzn jesli chodzi ospodenki sauna efect oczywiscie. Bo moja kolezanka ma rozmiar 46, a takiego nie ma... :roll:
ODPOWIEDZ