Czy nie przeszlo wam nigdy przez mysl aby odejsc??
Joanno, ja też je miewam prawie cały czas... czasem jest lepiej, a czasem jest naprawdę nie fajnie... ciągle miewam wątpliwości, czy to dobra droga, mam na tle baletu inne dość poważne problemy... czasem wolałabym tańczyć tylko dla siebie, chociaż niedawno doszłam do osb... ale na razie nie rezygnuję. Cały czas się jakoś mobilizuje, myslę że co będzie, to będzie.
Jakoś trzeba ciągnąć...
Jakoś trzeba ciągnąć...
Taak...w moim przypadku jest tak jak mówi Cheryl (po raz kolejny zgadzamy się w kolejnej kwestii ;)). Zastanawiam się, że jak teraz, w mojej sytuacji w jakiej jestem, gdzie czasem psychicznie nie wytrzymuje, np. w sytuacji faworyzowania ucznia przez nauczyciela, lub innych chamskich zachowań "tancerek-uczniów" to ręce mi opadają. A jak sobie pomyśle, że w TW będzie jeszcze gorzej (no, zakładając tak, że w ogóle wytrzymam i będę w TW) to zastanawiam się czy warto i czy wytrzymam. Wtedy wątpię.
Dlaczego zakladasz ze w TW bedzie gorzej?
Cheryl Ty po skonczeniu szkol bedziesz miala pasje, a co maja uczniowie liceow ogolnoksztalcacych? Sa dokladnie na takim samym poziomie co Ty. Zawsze konczac szkole mozesz zdecydowac sie zdawac mature z innych przedmiotow ktore lubisz i pojsc na studia nie taneczne.
Pewnie teraz pojawia sie glosy ze po OSB nie jest latwo dostac sie na dobre studia, uwazam ze jest inaczej. Do matury kazdy uczy sie sam, ja niby mialam poziom rozszerzony z chemii i biologii w szole ale mialam nauczycieli ktorzy nic nie robili z klasa. Do wszystkiego musialam przydotowac sie sama, podobna sytacje ma wiekszosc osob, wiec nie jest tak ze po OSB juz nic nie mozesz zrobic. Zawsze cos da sie zrobic. A pasja po skonczeniu szkoly.. hmm wedlug mnie to duzo.
Cheryl Ty po skonczeniu szkol bedziesz miala pasje, a co maja uczniowie liceow ogolnoksztalcacych? Sa dokladnie na takim samym poziomie co Ty. Zawsze konczac szkole mozesz zdecydowac sie zdawac mature z innych przedmiotow ktore lubisz i pojsc na studia nie taneczne.
Pewnie teraz pojawia sie glosy ze po OSB nie jest latwo dostac sie na dobre studia, uwazam ze jest inaczej. Do matury kazdy uczy sie sam, ja niby mialam poziom rozszerzony z chemii i biologii w szole ale mialam nauczycieli ktorzy nic nie robili z klasa. Do wszystkiego musialam przydotowac sie sama, podobna sytacje ma wiekszosc osob, wiec nie jest tak ze po OSB juz nic nie mozesz zrobic. Zawsze cos da sie zrobic. A pasja po skonczeniu szkoly.. hmm wedlug mnie to duzo.
-
Anna-Maria