Letnia Szkoła Tańca w Koszęcinie 2007

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Tranquility

Post autor: Tranquility »

hm... widzę, że niezła "paczka" forumowiczów się szykuje na te warsztaty. i fajnie. będzie wesoło. heh :D :D

dostałem od nich maila, że zakwaterowanie jest w pokojach 1 lub 2 osobowych (nie napisali, czy na zamku, czy gdzieś... ), a jedzenie na zamku gdzieś. Może ktoś wie jak tam żywią... ? :) :roll: :D
a.k.

Post autor: a.k. »

ja kiedyś tam jadałam:)
było całkiem dobre (stołówka na terenie zamku) ale to było ...ekhm...7 lat temu chyba...
kiki

Post autor: kiki »

Hejka
Bylam,sprawdzilam i...hmm...
Jedzenie dobre,warunki w ktorych mieszkalam zle(wybralam najtansza wtedy wersje-teraz takiej opcji nie ma i w ogole w innym miejscu sa noclegi)
Warunki do tanczenia i zajec,bardzo dobre(sala baletowa ma klimatyzację)
Zajecia:
-wspołczesny(gr zaaw)wcalale nie bylo ciezko,monotonnie-zawiodlam sie
-ludowy-super,ciekawie,super atmosfera,duzo sie nauczylam
-balet-super,nie zbyt skomplikowane cwiczenia wyciskaly resztki potu
-joga-dla bardziej zaawansowanych,moj brak cierpliwosci mnie wykonczyl ale nie bylo zle chociaz "pokemona" nie udalo mi sie zrobic;)
Nie wiem jak bedzie w tym roku.Ale bardzo sie wkurzylam bo jest cholernie drogo.Nie pojade sprawdze cos innego czego jeszcze nie znam.
A propos baru mlecznego...nie znalazlam ,ew.bar z zapiekankami.
Pozdrawiam
Tranquility

w tym roku jest jeszcze broadway jazz.
a dlaczego współczesny był monotonny ?
Columbina

Post autor: Columbina »

Hmm...
Pobrałam kartę zgłoszeń z ich strony i jest tam napisane, że opcja warsztaty i nocleg (bez wyżywienia) jest dostępna tylko dla GOSiR Koszęcin. Czy to znaczy, że ja nie mogę sobie zrezygnować z posiłków i jeść je we własnym zakresie?
Aga

Post autor: Aga »

Ktoś wie co oznacza "GOSiR Koszęcin"?Mieszkam niedaleko Koszęcina i nie mam pojęcia co to oznacza...
EDIT:
Przepraszam ale juz wiem - Gminny Ośrodek Sportu i Rekreacji w Koszęcinie :oops:

Columbino wydaje mi się,że chodzi raczej o miejsce zakwaterowania.Tzn. w Gminnym Ośrodku Sportu i Rekreacji w Koszęcinie. Ja tak to rozumiem ale mogę sie mylić
milton

Post autor: milton »

Ja dziś wysłałem wreszcie to zgłoszenie na poczcie.
p.s. Widzę że ni tylko ja wybrałem wersję z noclegiem bez wyżywienia (bądź co bądź 350zł na 10 dni to jednak sporo) ;)
kiki

Post autor: kiki »

pytales dlaczego monotonny...
Dlatego ze przez caly tydzien lekcja sie nie zmieniala i w kolko robisz te same cwiczenia,bez konkretnego rozwoju lekcji.Dla mnie bylo monotonnie.Uwazam ze te warsztaty sa dobre dla osob poczatkujacych wspolczesny lub sredniozaaw.dla bardziej wymagajacych...nie bardzo.Pojedziecie-zobaczycie.Moze w tym roku sie cos zmini.Tak czy inaczej atmosfera baardzo mila i mozna tam poprostu odpoczac.
A ten GOSiR to nawet nie wiem gdzie jest...
Pozdrawiam
PS Jesli wiecie cos wiecej na temat jakis nowych warsztatow tanca w wakacje to dajcie znac pozdrawiam:)
mała_mi

Post autor: mała_mi »

czesc, bardzo chciałabym pojechac na te warsztaty z tanca ludowego, ale niestety nie mam jeszcze 18 lat:( a tak wogle to czy ktos wybiera się konkretnie na ten moduł z tanca ludowego? I czy może nie wiecie na jakim stopniu zaawansowania trzeba być, aby wziąć udział w tych warsztatach?
Tranquility

stopnie zaawansowania są różne, zależnie od programu jaki wybierzesz...
ODPOWIEDZ