Letnia Szkoła Tańca w Koszęcinie 2007

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
THE

Letnia Szkoła Tańca w Koszęcinie 2007

Post autor: THE »

http://www.lsa.zespolslask.eu/

witam

czy ktos z was byl moze na tych warsztatach?
jak wrażenia?

pozdr
milton

Post autor: milton »

Pierwszy raz o nich usłyszałem teraz ale jak przejrzałem stronę to mi się bardzo spodobały. Ja nie będę mi się gryźć ze szkołą musicalową w romie to na pewno przyjadę bo zajęcia bardzo atrakcyjne i cena również ( w przeciwieństwie np. do Lądeckiego Lata Baletowego)
Tranquility

Post autor: Tranquility »

bardzo fajnie się zapowiada.
Columbina

Post autor: Columbina »

Kurcze... Brzmi fajnie. Nawet bardzo fajnie :)
Ktoś się wybiera? (oprócz Miltona) :P
a.k.

Post autor: a.k. »

i jeśli tak to na jaki taniec: wspólczesny/ludowy???
Tranquility

Columbinko, ja się bardzo poważnie zastanawiam :)
Joachim zachęca! :)
makova_panienka

Post autor: makova_panienka »

czy przez 'tancerz profesjonalny' należy rozumieć 'tancerz z papierkiem' czy poprostu osoba zajmująca się tańcem na zasadzie 'więcej niż zajęcia pozalekcyjne'? jak myślicie?
Tranquility

myślę, że to drugie - więcej niż zajęcia pozalekcyjne ;)
a.k.

Post autor: a.k. »

ja napisałam maila tam i przyznałam sie że na pointach stawiam pierwsze kroki i zachęcił żebym wysłała kartę zgłoszenia na współczesny więc papierka nie trzeba mieć a i bycie WYBITNYM też nie jest konieczne:)
Małgoś

Post autor: Małgoś »

hej... hmm wiec ja byłam w zeszłym roku na pierwszej edycji tych oto warsztatów, ponieważ była to pierwsza edycja było troszke zamieszania, ale generalnie ok:).
Co do osób biorących udział poziom był zróżnicowany od dziewczyn po szkołach baletowych (krakowskich jesli sie orientuje:)), po te które aktualnie tańczą za granicą, po instruktorów tańca, amatorów (czyli mnie:P), a nawet po małe 11 letnie dziewczynki które nie wiadomo skąd sie tam wzięły;]. Oczywisice wszyscy byli podzieleni w grupach pod względem umiejętności.
Co do instruktorow, w tym roku widze doszły dwa nowe style- Broadway jazz i funky.
Taniec współczesny- pani Kasia prowadzi zajęcia w Krakowie, pan Michaił na codzień pracuje ze Śląskiem i prowadzi jescze gdizes zajecia ze współczesnego, sam o ile mowił (a wlasciwie ile z niego wyciagnelismy) ma duże doswiadczenie, a oni przy tym obydwoje sa straszie sympatyczni.
Pani Milena uczy w gdańskiej baletówce i jak dla mnie jest bardzo dobrym pedagogiem, potrafi wycisnąc ostatnie poty z człowieka.
Pani Zosia z panem Jasiem od ludowego- jak dla mnie swietni;), czasem jak sie nawet nie chcialo isc na te zajecia to sżłysmy specjalnie dla pani Zosi i dla jej wielkiego uśmiechu. :)
Pan z jogi....uuu az mnie boli jak sobie przypomne ;).
Co to funky, nie wiem czy powinnam, ale Mariusz z Magdą byli uczestnikami ostatnich warsztatów... ale nie zaprzeczam dobrzy są;P.
Rany ale sie rozpisałam...to chyba tyle.... aha no i w tym roku strasznie cene podniesli :| brzydaleee....
pozdrawiam m. :)

generalnie wrażenia bardzo pozytywne (chociaz też nie zawsze...), oprocz tego ze po 5 dniach juz sic nie chciało, bo aura ku spaniu była wyśmienita :D a zesżłoroczna ogromna temperatura nie dawała życ :evil:
ODPOWIEDZ