Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Columbina

Post autor: Columbina »

Kasiu... A Ty też miałąs byc na castingu (w Poznaniu)... I jakie wrazenia?
czekoladka

Post autor: czekoladka »

ja moze nie to ze ucze sie na pamiec ale staram szie pamietac mniej wiecej co jest po czym. tylko zmartwilo mnie to ze nie bede mogla uzyc krzesla ktore jest raczej niezbedne w mojej choreografi :? i nie mam pojecia co zrobie, mam dylemat
asias

Post autor: asias »

Odylio wielkie gratulacje! :D

Ja chciałam iść do Gdańska, ale stchórzyłam. :roll: Może jak będzie nastepna edycja, to sie odważe. :)

[quote:bca7bf4723="sfra"]Bedziemy wysylac na Ciebie smsy! [/quote:bca7bf4723]
Lepiej nie! Tym razem będzie głosowanie negatywne, czyli wysyła się esy na tego, kto ma odpaść... :wink:
Dark Angel

Post autor: Dark Angel »

Dziękuje Czekoladko za odpowiedź:). Ja właśnie robie tak samo... Mam nadzieje, że nam sie poszczęśći:) A z tym krzesłem, to się nie martw... Może Ci pozwolą...:):):) Pozdrawiam!!!:)
czekoladka

Post autor: czekoladka »

mam wielka nadzieje bo przez to krzeslo ukladalam nowa choreografie, tzn druga jej polowa jest zupelnie inna mam nadzieje tylko ze sie nie pomyle.A i czy ktos z was jak byl na castingu lub bedzie i ma swoj podklad muzyczny to zaczynal tanczyc odpoczatku muzyki? czy mozna podac minuty od ktorych chce sie zeby ja wlaczyli, bo wlasnie ja tak mam uklad zrobilam od srodka utworu poniewaz na poczatku jest strasznie wolna muzyka i dipiero pozniej sie rozkreca
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

To jury na laptopie puszcza muzykę, więc podejrzewam, że mogłabyś się dogadać :)

Nati, nie pisz proszę, że niepotrzebna jest zgoda rodziców, bo ktoś może przez ciebie na darmo się fatygować na casting. Ja byłam w Poznaniu, miałam zgodę i gdy podszłam do tych, co rozdają numerki, wręczyłam im ankietę oraz zgodę-oni mi kazali numer dowodu podac właśnie.

Więc musiałam dzwonić do taty i prosić.
Dark Angel

Czy muzyka do ktorej tańczymy (płyta CD) ma byc podpisana? Naszym imieniem i nazwiskiem? A co z włosami? Pewnie związane i bez żadnych "świecidełek" na ciełe i dłoniach,prawda?:) :)
Paula

Post autor: Paula »

Kasiu ale jak Ci poszło? Co tańczyłaś i w o ogóle...
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

do czekoladki:w 1 etapie nie obchodzi ich czy zaczynasz z muzyka czy troche po-po prostu Ci ja puszczaja(jesli trafisz na te opcje a nie na improwizacje)w drugim z racji juz tego wlasciwego filmowania stajesz na specjalnym krzyzyku,zreszta odnosnie przebiegu 2go etapu zawsze jest spotkanie organizacyjne z producentem tv.

do dark angel:jakies efekty specjalne zostaw sobie na 2gi etap,w pierwszym po prostu postaw na wygode no i moze troszke na styl tanca a na plycie teoretycznie powinno znalezc sie mnostwo informacji ale wystarczy tutul i kompozytor
Dark Angel

Dziękuje Odylio i GRATULUJE!!! Bo jeszcze tego nie zrobiłam:).
Czyli mam mieć przygotowane dwa układy? Kompozytor, hmm... a jesli mam choreografie do takiej bardziej pop/raagea piosenki, to nie bardzo im się spodoba? Pozdrawiam i bardzo, bardzo dziękuję za radę!!!:*:*
ODPOWIEDZ