Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)
-
czekoladka
Odylio wielkie gratulacje! :D
Ja chciałam iść do Gdańska, ale stchórzyłam. :roll: Może jak będzie nastepna edycja, to sie odważe. :)
[quote:bca7bf4723="sfra"]Bedziemy wysylac na Ciebie smsy! [/quote:bca7bf4723]
Lepiej nie! Tym razem będzie głosowanie negatywne, czyli wysyła się esy na tego, kto ma odpaść... :wink:
Ja chciałam iść do Gdańska, ale stchórzyłam. :roll: Może jak będzie nastepna edycja, to sie odważe. :)
[quote:bca7bf4723="sfra"]Bedziemy wysylac na Ciebie smsy! [/quote:bca7bf4723]
Lepiej nie! Tym razem będzie głosowanie negatywne, czyli wysyła się esy na tego, kto ma odpaść... :wink:
-
Dark Angel
-
czekoladka
mam wielka nadzieje bo przez to krzeslo ukladalam nowa choreografie, tzn druga jej polowa jest zupelnie inna mam nadzieje tylko ze sie nie pomyle.A i czy ktos z was jak byl na castingu lub bedzie i ma swoj podklad muzyczny to zaczynal tanczyc odpoczatku muzyki? czy mozna podac minuty od ktorych chce sie zeby ja wlaczyli, bo wlasnie ja tak mam uklad zrobilam od srodka utworu poniewaz na poczatku jest strasznie wolna muzyka i dipiero pozniej sie rozkreca
To jury na laptopie puszcza muzykę, więc podejrzewam, że mogłabyś się dogadać :)
Nati, nie pisz proszę, że niepotrzebna jest zgoda rodziców, bo ktoś może przez ciebie na darmo się fatygować na casting. Ja byłam w Poznaniu, miałam zgodę i gdy podszłam do tych, co rozdają numerki, wręczyłam im ankietę oraz zgodę-oni mi kazali numer dowodu podac właśnie.
Więc musiałam dzwonić do taty i prosić.
Nati, nie pisz proszę, że niepotrzebna jest zgoda rodziców, bo ktoś może przez ciebie na darmo się fatygować na casting. Ja byłam w Poznaniu, miałam zgodę i gdy podszłam do tych, co rozdają numerki, wręczyłam im ankietę oraz zgodę-oni mi kazali numer dowodu podac właśnie.
Więc musiałam dzwonić do taty i prosić.
-
Dark Angel
-
.:Odylia:.
do czekoladki:w 1 etapie nie obchodzi ich czy zaczynasz z muzyka czy troche po-po prostu Ci ja puszczaja(jesli trafisz na te opcje a nie na improwizacje)w drugim z racji juz tego wlasciwego filmowania stajesz na specjalnym krzyzyku,zreszta odnosnie przebiegu 2go etapu zawsze jest spotkanie organizacyjne z producentem tv.
do dark angel:jakies efekty specjalne zostaw sobie na 2gi etap,w pierwszym po prostu postaw na wygode no i moze troszke na styl tanca a na plycie teoretycznie powinno znalezc sie mnostwo informacji ale wystarczy tutul i kompozytor
do dark angel:jakies efekty specjalne zostaw sobie na 2gi etap,w pierwszym po prostu postaw na wygode no i moze troszke na styl tanca a na plycie teoretycznie powinno znalezc sie mnostwo informacji ale wystarczy tutul i kompozytor
-
Dark Angel