Lato 2007-wakacyjne plany...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Columbino, a czym jedziesz do Zakopca? Bo może bym się przyłączyła na samą podróż xD
Columbina

Post autor: Columbina »

Jade pełnym samochodem, ale we wtorek wracam sama pociągiem :P
cynamonek

Post autor: cynamonek »

a u mnie zapowiada się tylko praca - OFF festival ( serdecznie zapraszam, Mysłowice 17-19.08) a potem to tylko jednodniowe wypady, Kraków, Ustroń, Cieszyn i może Wrocław. ;D
a i jeszcze praca w barze ;) będe tańczyć z mopem ;D
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

[quote:2217805056="Columbina"]
No i jeśli bozia pozwoli, to we wrześniu czeka mnie 2tyg leżenia do góry brzuchem w Tunezji :D[/quote:2217805056]
Ojaaaa
to może mnie weźmiesz?
Znaczy no wiesz, bajaderka to bardzo przydatne żyjątko. Mogę Ci tańczyć kiedy tylko chcesz:D Sprzątać, gotować...itp.itd.
<prosi><prosi>
Maron

Post autor: Maron »

we wrześniu to ty będziesz harować na sali baletowej w pocie czoła, a nie leżała do góry brzuchem! do roboty, a nie lenić się! :P
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

No ja wiem że będę ^^ Nie wątpie i nie wypieram się tego! A nawet nie mogę się już doczekać. Poprostu cholernie brak mi tego.
Agacior13

Post autor: Agacior13 »

[quote:3c0fbefb9a="Tanc..."]Ale macie ciekawe plany wakacyjno - urlopowe. To ja też dodam od siebie kilka zdań. Otóż ja w tym roku mam aż 2 miesiące urlopu lipiec i sierpień ( hm - już tylko sierpień został ) lipiec to Letnie warsztaty tańca w Gdańsku i potem warsztaty na XXXIV Festiwalu Kultury młodzieży szkolnej w Kielcach i tak miałem do 22 lipca.Potem był mój ulubiony półwysep helski ( niestety POGODA DO .....dupencji ). Teraz ogólne lenistwo w Gdańsku.Za kilka sierpniowych dni jeszcze na 1 dzień warsztaty pod Gnieznem i ......jeszcze taki drobiazg -Chorwacja. I cała sielanka skończy się 5 września.Ot tyle .Pozdrawiam Wojtka. 8)[/quote:3c0fbefb9a]

ja też byłam w Kielcach na 34 Festiwalu K M S .:D

i było ekstraśnie ;D ;D

Prawda Panie Sebastianie .???

teraz lenistwo od rana do wieczora w Kamieniu (działeczka i domek letniskowy)
a w nocy .. szaleje ;D . . . ;* <3

potem Malbork .. . ;D

i nareszcie .. TUNEZJAA ! . ! ;)

och jak ja się ciesze;D

;* pozdróweczka;D

Agatka ..(..) :P:P
Wojtek4p

Post autor: Wojtek4p »

Witam. Wojteczek4p wrócił już z wypoczyneczku z ukochanej mojej Usteczki nad morjem, było po prostu bajerancko, pogoda dopisała- choć nie powiem była różna.
Troszkę świeciło słoneczko, troszkę popadało i równierz powiało jak to nad morzem bywa, urlopik zaliczę do bardzo udanych.
I oczywiście poczyniłem już konkretne kroki co do roku 2008 i zrobiłem sobie kolejną rezerwację, tak na wszelki wypadek bo konkurencja o miejsce na piaseczku na plaży jest duża.
Pozdrowionka dla naszej forumkowej księżniczki Maron :D :wink: , oczywiście nie udało mi się namierzyć tej słynnej piekarni, chyba jestem mało spostrzegawczy-planowałem do niej zajrzeć , ale nie wyszło.
Pozdrowionka dla Sebiego-herbu Tancerzyk. :D :wink: .
I oczywiście dla wszystkich zacnych naszych forumkowiczów. :) :wink: .
Tanc...

Post autor: Tanc... »

Dziękuje za pozdrowionka i Agatce i Wojtkowi i w ten letni luzacki czas. Życze wam dalej spokojnych i wakacji i urlopu .Ja teraz też zaczynam powoli część zagraniczną :roll: urlopu - hm w cale mi się nie uśmiecha jechać 1800 km samochodem :shock: dam radę 8) :lol: zrobię sobie postój po drodze :lol: Pozdrawiam wszystkich odpoczywających. 8)
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Tanc, a gdzie jedziesz??? :D
ODPOWIEDZ