Sztuczne podbicie
Ja uważam, że to sztuczne podbicie jest całkiem interesującym wynalazkiem, sama pewnie bym tego nie użyła choć chętnie bym spróbowała! :mrgreen:
Co do malowania kobiet to co innego.
Malujemy się by podkreślić swoją urodę, a to że nie które kobiety nie znjają umiaru albo używają tandetnych kosmetyków to ich problem.
Co do malowania kobiet to co innego.
Malujemy się by podkreślić swoją urodę, a to że nie które kobiety nie znjają umiaru albo używają tandetnych kosmetyków to ich problem.
[quote:8789c7a837="sfra"]
tak, a jakie oszustwo robią kobiety, które się malują?! :570:[/quote:8789c7a837]
No, ja Cię bardzo przepraszam! :P
Makijaż ma wydobywać piękne rysy twarzy i tuszować ewentualne niedoskonałości, a nie przysparzać nam miejsc w prestiżowych szkołach baletowych, jak ponoć może czynić hucznie zwane sztuczne podbicie!
Aha, faceci też się stylizują, używają np. gumy do włosów :twisted:
W przypadku obu płci mówimy tu o wydobyciu tego, co ładne i efektowne, a nie o nieprofesjonalnej ściemie. :694:
tak, a jakie oszustwo robią kobiety, które się malują?! :570:[/quote:8789c7a837]
No, ja Cię bardzo przepraszam! :P
Makijaż ma wydobywać piękne rysy twarzy i tuszować ewentualne niedoskonałości, a nie przysparzać nam miejsc w prestiżowych szkołach baletowych, jak ponoć może czynić hucznie zwane sztuczne podbicie!
Aha, faceci też się stylizują, używają np. gumy do włosów :twisted:
W przypadku obu płci mówimy tu o wydobyciu tego, co ładne i efektowne, a nie o nieprofesjonalnej ściemie. :694:
-
edysia baletnica
jesli to wszystko jest metoda na podkreslenie estetyki podbicia i uzywa tego ktos kto tanczy to moim zdaniem wszystko jest ok, dla poczatkujacych takie rzeczy nic im nie pomoga bo nie maja wlasnego podbicia dobrego ktory cwicza tylko nosza wkladki sciskajace, metoda z gabka to szczyt glupoty, moze od razu dac stope pod skalpel i niech chirurg ja wyrzeźbi
-
aankaa_baletnica=)
na mój gust, to podbicie wcale nie wygląda jakoś super- jest takie nienaturalne i tyle. ale fakt- na scenie może nie być widać tej nienaturalności....
swoją drogą- gdyby ta kobitka nie miała sporego podbicia, to by nie położyła stopy na ziemi- w tym nie pomoże sztuczna nakładka...
http://www.dancearches.com.au/images/%20077_prv.jpg
swoją drogą- gdyby ta kobitka nie miała sporego podbicia, to by nie położyła stopy na ziemi- w tym nie pomoże sztuczna nakładka...
http://www.dancearches.com.au/images/%20077_prv.jpg