Miko i Damięcki w polskim "Dirty dancing"

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
I Luv Dance:)

Post autor: I Luv Dance:) »

dokladnie zgadzam sie z Toba i boje sie ze tak wlasnie moze byc:/ bo nie wiem co oni sobie mysla ze ludzie pojda do kina zeby zobaczyc jak to cichopek sie pieknie tanczyc nauczyla w pare miesiecy jak tancerze zeby zostac zauważeni i docenieni tancza i cwicza cale swoje zycie...
DariaD14

Post autor: DariaD14 »

koszmar- pewnie w drugiej cześci zatańczy Mroczek z Anią Guzik. Aczkolwiek do Guzikowej nic nie mam może byloba tańcząca komedia.

Nie rozumie tylko Mateusza i Kasi, że sie pchają w takie role. Czyzby pieniądź rządził główą. aaffeee
I Luv Dance:)

Post autor: I Luv Dance:) »

ooo to juz by byla masakra mam nadzieje ze chociaz w 2 zatancza prawdziwi tancerze i zrobia to tak ze 2cz bedzie lepsza od 1-ej :P jestem ciekawa czy w tym filmie bedzie towarzyski a jak np hh lub jazz hehe jak oni to zatancza :P:P to by bylo smieszne :P
nathaliye

Post autor: nathaliye »

druga cześć byłaby już przesadą, przecież mamy w Polsce naprawdę dobrych tancerzy, dlaczego z nich nie korzystamy?

sądzę ze Kamila Kajak, Ewa Szabatin, Kochanek czy Maserak są równie popularni i także by ściągnęli ludzie do kin, bo chyba chodziło im o znane twarze żeby mieć dużą widownie dlatego padło na Cichopek i Mateusza
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Ze Cichyczopek sie zgadza bez gadania na ten film, to sie akurat nie dziwie. Ma parcie na szklo, kase i takie tam. Ale Damiecki??? Kurcze, a zapowiadal sie naprawde niezle.
Mam nadzieje, ze to jednak tylko zla plotka :)
DariaD14

Post autor: DariaD14 »

Zastanawiam sie nad tym, dlaczego Kasi C - Marcin H nie podjął się zatańczenia w DD. Chyba jednak jest prawdziwym tancerzem i zrobił by to na swoich zasadach---tak sobie to tłumaczę. No tak co do fajnych tancerzy to wszystko jasne , ze są , ale nie wszyscy mają zdolności aktorskie tj. fadną dykcję, swobodę w mówieniu i tp.(nie chodzi mi o wrażenie sceniczne, bo te mają.
Uważam, że jak juz tak bardzo chcą nakrecić film taneczny, to powinni wymyślić nowa reżyserię nowy temat , stworzyć coś od poczatku do końca nowego, swojego własnego, a nie wzorować sie lub powielać coś co juz jest klasą -i sprawdzonym hitem , wręcz pokoleniowym, zawsze na fali.
groteska

Post autor: groteska »

[quote:7ce2f8783d="DariaD14"]Zastanawiam sie nad tym, dlaczego Kasi C - Marcin H nie podjął się zatańczenia w DD. Chyba jednak jest prawdziwym tancerzem i zrobił by to na swoich zasadach---tak sobie to tłumaczę.[/quote:7ce2f8783d]
Albo po prostu nie dostal takiej propozycji :P Z reszta oboje z Kasia Cichopek juz spooooro zarobili na swoim tancu, moze az takiej wielkiej roznicy mu to nie zrobi :P
No, chyba, ze - o zgrozo - film okaze sie hitem. Wtedy jedyne czego bedzie mogl zalowac to tej kasy, ktora mu sie przewinie kolo nosa.
Fleuve

Post autor: Fleuve »

Może po prostu Damięcki jest aktorem + uczestnikiem TzG. A Hakiel jedynie tancerzem.
Torin

Post autor: Torin »

A [URL=http://film.onet.pl/0,0,1657125,wiadomosci.html]tu piszą[/URL] że nic nie jest jeszcze pewne.
No i komu tu wierzyć ?!?
Myślę, że jeszcze sporo szumu medialnego wokół tego filmu będzie - oj będzie. A kogo tam obsadza to sie jeszcze okaże :)

Torin
.:Odylia:.

Post autor: .:Odylia:. »

http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=441187 :? niestety..
ODPOWIEDZ