Charaketryzacja, makijaz. (zasady)
Mam do Was pytane..
Chciałam założyć w ogóle nowy temat, ale napiszę tutaj :)
Chodzicie na różne zajęcia z różnych technik tańca, aż w końcu nadchodzi czas występu.
Kto Was charakteryzuje (maluje)?
Czy robicie to same/sami?
W Teatrze przy jakimkolwiek spektaklu jesteśmy malowane, ale kiedy nadchodzi Gala Szkoły to jest ciężką > makijaż trzeba zrobić samemu. Nawet jeżeli ktoś jest mistrzem makijażu prywatnego tzw. "na ulicę to ze scenicznym nie koniecznie musi sobie dobrze radzić :)
Chciałam założyć w ogóle nowy temat, ale napiszę tutaj :)
Chodzicie na różne zajęcia z różnych technik tańca, aż w końcu nadchodzi czas występu.
Kto Was charakteryzuje (maluje)?
Czy robicie to same/sami?
W Teatrze przy jakimkolwiek spektaklu jesteśmy malowane, ale kiedy nadchodzi Gala Szkoły to jest ciężką > makijaż trzeba zrobić samemu. Nawet jeżeli ktoś jest mistrzem makijażu prywatnego tzw. "na ulicę to ze scenicznym nie koniecznie musi sobie dobrze radzić :)
ja jak trenowalam to od mniej-wiecej 9 roku zycia malowalam i czesalam sie sama (i calkiem dobrz emi szlo xD), bo byly mlodsze dziewczynki, ktorymi trzeba bylo sie zajac. mna wczensiej tez sie zalmowali, wiec przeyszla kolej i na mnie i maluszki trzeba bylo uczesaac i umalowac. teraz jestem w zespole tanecznym i tez sie malujemy same, tyle, ze najczesciej to sa tam 3 dziewczyny, ktore w miare podobnie sa w stanie umalowac caly zespol xD
-
rzaszminka5
-
aankaa_baletnica=)