Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Nati

Post autor: Nati »

no to się cieszę :D poprawił mi się nastrój i ogólnie tak lepiej na duszy :P spróbuję wprowadzić jesczze jakieś małe zmiany, popracować troszkę i tyle :)
a byłam na pierwszej edycji, ale nie dostałam biletu.... więc powalczę teraz!
Tranquility

Post autor: Tranquility »

jeśli mam być szczery to według mnie, niestety nic tym tańcem nie przekazujesz, nie wywołujesz żadnych emocji... popracuj nad tym. to musi wszystko zacząć się dziać w twojej głowie, dopiero później w ciele. i skup się na tym, co robisz.
skoki są troche niskie i piruety do poprawki ;)
Nati

Post autor: Nati »

No Tranq nie wymagaj cudów :P ja nie z baletówki :P długo nie tańczę:P a co do emocji to ciężko mi coś przekazać...po prostu nie wiem co :P tańćzę w sumie teatr tańca wiec nie powinnam miec z tym problemów ale co innego przekazać coś zespołowo a co innego samemu...
Tranquility

Post autor: Tranquility »

łatwo nie jest, ale jak popracujesz to dasz radę, jestem pewnien! pomyśl poprostu, czy chcesz być agresywna, czy chcesz w to włożyć grę emocji negatywnych i bardziej lirycznych czy może chcesz coś innego przez ten taniec "powiedzieć". to jest bardzo ważne i na pewno jury na to będzie zwracało uwagę.
asias

Post autor: asias »

Więcej emocji - to na pewno. :wink:

Ja bym Ci jeszcze radziła zakończyć układ czymś bardziej efektownym niż te piruety.
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Tez uwazam ze koncowka wyglada malo efektownie. Wedlug mnie powinnas ja zmienic na cos innego co wychodzi Ci lepiej.

Ogolnie to brawa za odwage. Ja nie zamiescilabym filmiku ze mna w roli glownej na forum.
nathaliye

Post autor: nathaliye »

trochę więcej też powinno się dziać, wykorzystanie całej przestrzeni itp a z tym padaniem to chyba jury też się może z Glebą skojarzyć
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Nie będę oryginalna, ale na pewno więcej wyrazu i możesz bardziej ciągnąć ruch. Dopracuj troche piruety, a samo zakończenie fajne.
A koleżanka powinna coś w górze zrobić, było tam kilka fajnych przejść, ale tej podłogi za dużo.
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Ja się zgadzam z tym co tu wyżej już inny napisali. Ale strasznie mi się podobają wasze przewroty przez bark, przez falkę. Jak ja sie tego próbowałam uczyć to skończyło się fioletowym ramieniem i biodrem i sie nie nauczyłam i tak :P Mogę jakieś wskazówki? :D (może być na pw, albo gg żeby nie było że zaśmiecamy).
Fleuve

Post autor: Fleuve »

http://www.tvn.pl/2008,01,1463543,nagoraco.html
Może się przyda
ODPOWIEDZ