kupię/otrzymam/odziedzicze pointy
-
Grimace111
:)
Witam wszystkich. Jestem tu nowa ;) rejestracje planowalam juz od dawna, ale jakos tak z tym zwlekalam, lecz teraz jestem wrecz odgornie zmuszona. 2 rok ucze sie tanca wspolczesnego i za pol roku wraz z kolezanka mamy wystepy. Nasza trenerka, uczennica jakiejs szkoly baletowej w Warszawie (wybaczcie nie wiem dokladnie :P) poprosila nas abysmy zakupily pointy, ze cos mamy w nich tanczyc. Szczerze mowiac na pol roku nie oplaca mi sie dac 100 zlotych za nowe, a i tak duzo w nich tanczyc nie bede. Tak wiec moja prosba, jesli, ktoras z dziewczyn bylaby skora oddac pointy jedne numer 40 (25.5mm) i drugie 37 (22.5) to bardzo prosze o kontakt madziaszka@buziaczek.pl :) pozdrawiam wszystkich :* ;)
Ceny od lutego idą w górę.Ja zamówiłam pointy już na początku stycznia, ale napisali że będą dopiero w połowie lutego. Jak się łatwo domyślec po nowej cenie. Sprytnie. Ale byłam (jestem) w Warszawie i zakupiłam pointy w sklepie SAWART. Niestety twardość M i XXXX, ale byłam tak zrezygnowana,że je wzięłam.
A dzięki goniu nie sprawdzałam na allegro
P.S.
Sorry za post nie na temat. jeśli ktoś stwierdzi,
że nie może tu zostać proszę go usunąc
A dzięki goniu nie sprawdzałam na allegro
P.S.
Sorry za post nie na temat. jeśli ktoś stwierdzi,
że nie może tu zostać proszę go usunąc
cześć ;) no więc tak. Moim bardzo wielkim marzeniem jest chodzenie na balet. Jednak ono się niestety nie spełni, gdyż jestem "za stara" na lekcje baletu, które odbywają się w moim mieście. A teraz prośba do Was. Czy może ktoś z Was miałby "na zbyciu" jakieś stare , zniszczone pointy...? Najlepiej rozmiar ok. 38. Chciałabym spełnić chociaż cząstkę mojego marzenia... Gdybyś ktoś mógł mi oddać byłabym w siódmym niebie ;) Dziękuję z góry papa;*
SMuTNE
Hmmm. ciężka sprawa :cry: . Moja koleżanka zaraziła się baletem odemnie, ma (a raczej miałaby) szanse gdyby nie rodzice nie pozwalają jej chodzić na balet :cry: , mówią zawsze ,,na razie nie". Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mógłby jej zaoferować (oddać) pointy. pierwsze kroki stawiałaby pod moim czujnym okiem, nie zrobi sobie w nich nic złego. Pointy jakie kolwiek, lecz najlepiej w dobry stanie, baaaaardzo proszę :( .Zainteresowanych zapraszam na PW :cry: