kupię/otrzymam/odziedzicze pointy

Kącik drobnych ogłoszeń (szukam, sprzedam, kupię, zamienię, oddam...)
Szczegóły transakcji prosimy omawiać w prywatnych wiadomościach.
Grimace111

Post autor: Grimace111 »

kupię, lub odziedzicze używane pointy...
szukam ich juz od miesiaca... lecz bez zadnej odpowiedzi :(
moj rozmiar to: 38-39...
bardzo prosze... Jesli ktos mialby takowe i moglby mi oddac/sprzedac to prosze o kontakt na PW lub na e-mail: moniek313@interia.pl
weXe

:)

Post autor: weXe »

Witam wszystkich. Jestem tu nowa ;) rejestracje planowalam juz od dawna, ale jakos tak z tym zwlekalam, lecz teraz jestem wrecz odgornie zmuszona. 2 rok ucze sie tanca wspolczesnego i za pol roku wraz z kolezanka mamy wystepy. Nasza trenerka, uczennica jakiejs szkoly baletowej w Warszawie (wybaczcie nie wiem dokladnie :P) poprosila nas abysmy zakupily pointy, ze cos mamy w nich tanczyc. Szczerze mowiac na pol roku nie oplaca mi sie dac 100 zlotych za nowe, a i tak duzo w nich tanczyc nie bede. Tak wiec moja prosba, jesli, ktoras z dziewczyn bylaby skora oddac pointy jedne numer 40 (25.5mm) i drugie 37 (22.5) to bardzo prosze o kontakt madziaszka@buziaczek.pl :) pozdrawiam wszystkich :* ;)
Marcysia

Post autor: Marcysia »

Ceny od lutego idą w górę.Ja zamówiłam pointy już na początku stycznia, ale napisali że będą dopiero w połowie lutego. Jak się łatwo domyślec po nowej cenie. Sprytnie. Ale byłam (jestem) w Warszawie i zakupiłam pointy w sklepie SAWART. Niestety twardość M i XXXX, ale byłam tak zrezygnowana,że je wzięłam.

A dzięki goniu nie sprawdzałam na allegro

P.S.
Sorry za post nie na temat. jeśli ktoś stwierdzi,
że nie może tu zostać proszę go usunąc
Nati

Post autor: Nati »

Kupię poionty, rozmiar buta 38.... w dość dobrym stanie (tzn by móc ćwiczyć, a nie na półkę! )
JuLL

Post autor: JuLL »

Także odzieicze pointy
Stan dobry w których mogłabym tańczyć
Rozmiar 38-39
Proszęę :lol:
Marcysia

Ja piszę za koleżankę, ona też chę tnie KUPI pointy cena bez znaczenia 0-250, rozmiar 37
kamiladdz

Post autor: kamiladdz »

Jesli ktos ma stare nieuzywane zniszczone pointy i chcialby je komus oddac to ja bardzo chetnie takie odziedzicze ;] bylabym bardzo wdzieczna jak ktos podarowalby mi taki prezencik ;ppp
Martis95

Post autor: Martis95 »

odkupię niedrogie pointy rozmiar 36/37 tak, żeby dało sie w nich tańczyć. kontakt smarrire@wp.pl
pozdrawiam i witam ponownie na forum ;D
Kasiaczek

Post autor: Kasiaczek »

cześć ;) no więc tak. Moim bardzo wielkim marzeniem jest chodzenie na balet. Jednak ono się niestety nie spełni, gdyż jestem "za stara" na lekcje baletu, które odbywają się w moim mieście. A teraz prośba do Was. Czy może ktoś z Was miałby "na zbyciu" jakieś stare , zniszczone pointy...? Najlepiej rozmiar ok. 38. Chciałabym spełnić chociaż cząstkę mojego marzenia... Gdybyś ktoś mógł mi oddać byłabym w siódmym niebie ;) Dziękuję z góry papa;*
Marcysia

SMuTNE

Hmmm. ciężka sprawa :cry: . Moja koleżanka zaraziła się baletem odemnie, ma (a raczej miałaby) szanse gdyby nie rodzice nie pozwalają jej chodzić na balet :cry: , mówią zawsze ,,na razie nie". Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mógłby jej zaoferować (oddać) pointy. pierwsze kroki stawiałaby pod moim czujnym okiem, nie zrobi sobie w nich nic złego. Pointy jakie kolwiek, lecz najlepiej w dobry stanie, baaaaardzo proszę :( .Zainteresowanych zapraszam na PW :cry:
ODPOWIEDZ