Film... czyli to, co oglądacie...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Ja oglądałam cały film i bardzo mi się podobał. Jeden z lepszych o tańcu, choć oczywiście były momenty, które mi się nie podobały - zesztą, żaden film nie jest idealny.
Ostatnio oglądałam fragmenty Honey (bo cały film oglądałam miliard razy) i pozostaje przy strwiedzeniu, że jak na razie to jest najlepszy film o tańcu;) moim zdaniem oczywście.

A tak nie o tańcu: to wczoraj na tvn-ie leciał film "Człowiek, który lubił latać" Bardzo fajny, tylko szkoda, że oparty na faktach:( szkoda, że takie zdarzenia mają miejsce... ale co poradzić.
dusia

Post autor: dusia »

Eh ja dziś obejrzałam "Zapach kobiety"...żeby ze mna ktoś tak tańczył... :D podoba mi się ten film...
nathaliye

Post autor: nathaliye »

bardzo duzo dobrego o nim slyszalam
martusiaa4u

Post autor: martusiaa4u »

Zapach kobiety ma całkiem przyzwoitą scieżkę dźwiękową ; ))))
Martine

Post autor: Martine »

A ja od lat zachwycam się dwoma wyciskaczami łez: ''Titanic'' i ''Pearl Harbour'' mają w moim sercu szczególne miejsce :wink: . Podobnie jak same katastrofy nad którymi po dziś dzień ubolewam i żałuję, że nie mogłam się nigdy przepłynąć Titaniciem.
Pozatym baardzo lubię wszelkiego typu filmy biograficzne oraz horrory.
nathaliye

ja uwielbiam filmy katastroficzne jak "Gora Dantego" czy "Sztorm", wszelkie powodzie, wybuchy wulkanow
raisa

Post autor: raisa »

Przed chwilą skończyłam oglądać film "Motyl i skafander". Zrobił na mnie wielkie wrażenie. Niesmowite....
ladybird

Post autor: ladybird »

Ja ubóstwiam film "Grease" .
nathaliye

mi sie podobala tylko ta szlagierowa piosenka ale z racji tego ze to musical mam do niego sentyment
ladybird

Post autor: ladybird »

;)
ODPOWIEDZ