Dobra muzyka do ćwiczeń

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Kaś

Post autor: Kaś »

A pamiętacie może do jakiej muzyki tańczyli Steczkowska i Florek w "Po prostu taniec"? Chodzi mi o tango... Dzisiaj rano obudziła mnie ta piosenka, łazi mi po głowie, ale nie mogę jej znaleźc -.-...
nathaliye

Post autor: nathaliye »

ogolnie tez jest takie tango ktore jest czesto wykonywane i takie typowo tangowe ale tez nie znam tytulu i strasznie ubolewam, kiedys bylo w Tz G ale nie wiem przy kim
Maron

Post autor: Maron »

mam wiele utworów do tanga, także tych znanych i w paru aranżacjach jeszcze :P ale pora nie ta xD jest już po pierwszej.
Kaś

Post autor: Kaś »

a znajdziesz może w swojej kolekcji piosenkę, do której tańczyła Steczkowska z Glebą? Pierwsze słowo tekstu piosenki to "strange" :D ale występuje też coś takiego jak "night is waiting for a day" czy coś takiego.
Supreme

Post autor: Supreme »

a wiecie jaka piosenka na mnie dziala niesamwicie i taniec wychodzi nieziemski?
Sting- the shape of my heart...nie wiem w sumie dlaczego..ale :)

a poza tym tancze hip hop wiec ulubiona to drop it timbaland&fat man scoop...:)polecam:D
Agnes

Post autor: Agnes »

A ja ćwiczę do Beatlesów:)
Maron

Post autor: Maron »

[quote:4271e57b34="Kaś"]a znajdziesz może w swojej kolekcji piosenkę, do której tańczyła Steczkowska z Glebą? Pierwsze słowo tekstu piosenki to "strange" :D ale występuje też coś takiego jak "night is waiting for a day" czy coś takiego.[/quote:4271e57b34]
to było te tango z hustą?
gim-dance

Post autor: gim-dance »

Nie wiem czy to pytanie, pasuje tak bardzo do tematu,a le nie wiem gdzie je zamieść :) Macie moze muzyke Cafe del Mar? Poszukuje jednej konkretnej piosenki, niestety nie znam tytulu. Piosenka jest świetna do ćwiczen, dlatego pisze tutaj :D. W kazdym razie jeżeli ktoś ma inny albom niż vol 12, 13, Step into the sunshine, Clasic II, The Best of, to prosilabym o pomoc :D w zamian moge wysłąć to co ja mam :)

Z góry dzieki :]
Monia16

Post autor: Monia16 »

heh jak byłam mała to włączałam sobie płyty Mozarta, Bethovena, Straussa...sama klasyka i tańczyłam przy tej muzyce, udawałam baletnicę;p;p;p :lol: (nawet moja mam to pamięta), nie tańczę baletu ale teraz też uważam że to całkiem dobra muzyka do baletu :roll:
baletqueen

Post autor: baletqueen »

[quote:1694c95c0f="Monia16"]heh jak byłam mała to włączałam sobie płyty Mozarta, Bethovena, Straussa...sama klasyka i tańczyłam przy tej muzyce, udawałam baletnicę;p;p;p :lol: (nawet moja mam to pamięta), nie tańczę baletu ale teraz też uważam że to całkiem dobra muzyka do baletu :roll:[/quote:1694c95c0f]
no a poza tym jak miło się słucha:)
ODPOWIEDZ