Film... czyli to, co oglądacie...

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Jagoda570

Post autor: Jagoda570 »

Ja mam zamiar.
Zafascynowana przez reklamę.
Nie widziałam tego jeszcze, a Ty Moniko widziałaś?
monika

Post autor: monika »

Pewnie ze tak;) Bardzo mi się podobał, ale jak teraz go ogladam to wiem co bedzie dalej itp, a ten film jest z rodzaju tych 'zaskakujaccych' (ze tak to ujme) i fajnie sie go oglada jak sie oglada pierwszy raz... W kazdym razie polecam;))
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Ja też oglądałam ;-)
Filmu nigdy nie widziałam w całości, a wczoraj miałam okazję.
Był piękny i prawdziwy.
Polecam każdemu!
Columbina

Post autor: Columbina »

Ja ostatnio zrobiłam sobie maraton wszystkich moich ukochanych części Gwiezdnych Wojen i muszę Wam powiedzieć, że oglądałam je już chyba z 10 raz i na każdej części ryczałam jak bóbr :P
Aaa... chyba sobie nawet avatar zmienie z tej okazji :P (ale to już tak w offtopie) :P
baletqueen

Post autor: baletqueen »

to ja sie musze przyznac ze czasem robie takie maratony harry'ego pottera:)
monika

Post autor: monika »

A ja z kolei musze sie przyznac ze nie ogladalam zadnej czesci Gwizdynych Wojen...;P wogole nie wiem o co w tym chodzi i nie wiem czy warto sie skusic zeby je wreszcie wypozyczyc i nadrobic zaleglosci... ;D;P
baletqueen

a czy ktos z was ogladal film "spadaj!"? chwilowo jest to jeden z moich ulubionmch filmow i troche pasuje tematyka do tego forum...
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Mój absolutny faworyt wśród filmów to Cyrulik syberyjski (Сибирский цирюльник)
http://pl.youtube.com/watch?v=Erd8IlOY8pc&feature=related
Brzydula

Post autor: Brzydula »

A czy ktos byl na "Kochanicach Króla"? Swietne. Wspaniale!! kostiumy genialne. wogole swietny film! polecam.
a no i jeszcze "American gangster" tez bardzo fajny chwilami nudny ale ogolnie ciekawy.
Bardzo tez lubie " Pokute" niektorzy mowia ze nuda i nic sie nie dzieje a jak dla mnie to swietny ale i smutny film. A ksiazka jeszcze lepsza!! ;)
baletqueen

a ja niecierpliwie oczekuje "mrocznego rycerza" w sumie mnie ten film nie kreci, ale gary oldman to moj ideal faceta(moze bez tych wasow w batmanie) wiec musze pojsc:) ktoś się też wybiera?
ODPOWIEDZ