Pewnie ze tak;) Bardzo mi się podobał, ale jak teraz go ogladam to wiem co bedzie dalej itp, a ten film jest z rodzaju tych 'zaskakujaccych' (ze tak to ujme) i fajnie sie go oglada jak sie oglada pierwszy raz... W kazdym razie polecam;))
Ja ostatnio zrobiłam sobie maraton wszystkich moich ukochanych części Gwiezdnych Wojen i muszę Wam powiedzieć, że oglądałam je już chyba z 10 raz i na każdej części ryczałam jak bóbr :P
Aaa... chyba sobie nawet avatar zmienie z tej okazji :P (ale to już tak w offtopie) :P
A ja z kolei musze sie przyznac ze nie ogladalam zadnej czesci Gwizdynych Wojen...;P wogole nie wiem o co w tym chodzi i nie wiem czy warto sie skusic zeby je wreszcie wypozyczyc i nadrobic zaleglosci... ;D;P
A czy ktos byl na "Kochanicach Króla"? Swietne. Wspaniale!! kostiumy genialne. wogole swietny film! polecam.
a no i jeszcze "American gangster" tez bardzo fajny chwilami nudny ale ogolnie ciekawy.
Bardzo tez lubie " Pokute" niektorzy mowia ze nuda i nic sie nie dzieje a jak dla mnie to swietny ale i smutny film. A ksiazka jeszcze lepsza!! ;)
a ja niecierpliwie oczekuje "mrocznego rycerza" w sumie mnie ten film nie kreci, ale gary oldman to moj ideal faceta(moze bez tych wasow w batmanie) wiec musze pojsc:) ktoś się też wybiera?