You can dance - po prostu tańcz!

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Columbina

You can dance - po prostu tańcz!

Post autor: Columbina »

W najbliższą środę (tj. 3 IX) rozpoczyna się emisja trzeciej edycji. Tradycyjnie o 21:20 na TVN :)
Columbina

No i jak? Oglądaliście?
Ładnym gestem ze strony Eguroli było ufundowanie Władzi 3-miesięcznego stypendium w jego szkole. Naprawdę zaimponował mi tym.
milton

Post autor: milton »

To się nazywa robie sobie dobrego pijaru...... Grosza z własnej kieszeni nie wyda, a widzowie będą myśleli jaki on wspaniały.
Poza tym, widzę 2 dziewczyny na finał, szkoda mi za to tamtych 2 chłopaków z synchronami bo byli naprawdę dobrzy, i widać było że również uniwersalni. No i strasznie niesprawiedliwe traktowanie przez egurolle towarzyskiego. Powinni być przez dostaniem biletu odsyłani na dogrywkę ten (fokstrot zresztą wyglądał żałośnie). I kolejna sprawa......dlaczego dogrywka jest tylko z hip-hopu??
Columbina

[quote:a75227071e="milton"]widzę 2 dziewczyny na finał[/quote:a75227071e]
Tę ostatnią, którą wybrali, co spod Warszawy była Paulinę i taką co klasyczna bardzo była, na brązowo ubrana?
Father

Post autor: Father »

Władzia była naprawdę oryginalna i przypominała dziecko chcące za wszelka cenę dostać ulubioną zabawkę i dostała, wg mnie-słusznie.
A tych facetów z synchrona też mi szkoda Miltonie.
milton

Post autor: milton »

Columbino....dokładnie te 2 mam na myśli. Mam szczerą nadzieję że będzie w finale mało osób z towarzyskiego bo są zbyt mało uniwersalni. A więcej po współczesnym, klasyce cze jazzie. No i żeby każdy tańczył różne techniki w finale. Również takie nie pod niego. Bo w poprzednich edycja były osoby które dziwnym trafem cały czas tańczyli własny styl ( z Arturem na czele).....
ChristianeDaae

Post autor: ChristianeDaae »

A moim zdaniem, za dużo też biorą ludzi tańczących hip-hop...W ogóle hip-hop stał się teraz nieziemsko popularny [mówię o moim mieście akurat] Mam nadzieję że w programie nie będzie samych hip-hopowców i tych od towarzyskich.
Columbina

[quote:ce013510c3="milton"]Columbino....dokładnie te 2 mam na myśli.[/quote:ce013510c3]
Też właśnie na nie zwróciłam uwagę. Na castingu zaprezentowały się moim zdaniem świetnie. Zobaczymy co pokażą nam w Barcelonie...
Natashy

Post autor: Natashy »

Mi też "te 2" ;) najbardziej się spodobały i jeszcze tamten chłopak, któremu to Piróg dał bilet, może nie sam jego taniec [nawet nie pamętam co tańczył, hh?], ale podejście, dojrzałość. Był pewny siebie i to mu się jak najbardziej opłaciło (chyba, że widział, że Agustin podaje bilet przez Weronikę Pirógowi).
cynamonek

Post autor: cynamonek »

2 facetów od synchrona - baaaardzo mi tez szkoda, tym bardziej że są z mojego miasta.
miałam przyjemnoś występowac przed nimi ostatnio ;) jako cała ich grupa radzą sobie jeszcze lepiej.

dziewczyna w brązowym - cud.
ODPOWIEDZ