Przyjaźnie balet.pl

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Father

Post autor: Father »

Kurde, Torin nie wiedziałem, że Ty takim jesteś literatem. Podoba mi się.
Dziwię się , że jeszcze nie robisz w dyplomacji albo przynajmniej w policji za negocjatora z terorystami lub kandydatami na samobójców. :)
M.

Post autor: M. »

Ależ M. kiedy miała się obruszyć to to zrobiła. Potem się jednak uspokoiła i z dyskusji wymknęła się uśmiechnięta, swoje na razie napisała, przeczytała i wie :)

A teraz zamiast się rozpisywać stara się jak najlepiej wykorzystać króciutki czas w domu :) :) :) coby o tych miłościach, przyjaźniach i koleżeństwach nie było tylko wirtualnie :P
Torin

Post autor: Torin »

[quote:87c019f11c="Father"]Kurde, Torin nie wiedziałem, że Ty takim jesteś literatem. [/quote:87c019f11c]

Taaa literatem ;)
Ale a propos literatem - to kurcze od kilku dni próbuję namówic jakiegoś przyjaciela do wychylenia paru literatek, no i ni cholery.
Żaden albo nie ma czasu albo chory :D
Ech ci przyjaciele - jak ich najbardziej potrzeba to zawodzą :D ;)
[size=9:87c019f11c](taki żarcik of kors ...) [/size:87c019f11c]

Torin
Anna-Maria

Post autor: Anna-Maria »

Wracając do tematu (odnoszę dziwne wrażenie, że odbiegamy od niego? Albo mi się tylko wydaje. :>), to oczywiście najbliższą mi osobą stąd jest Jagódka, czyli Cheryl. ; ]
Bardzo polubiłam też Tranqa i Columbinkę. : D
Ach, no i Peter M. ; )
Columbina

Post autor: Columbina »

[quote:669756d5e6="Anna-Maria"]Bardzo polubiłam też Tranqa i Columbinkę. : D[/quote:669756d5e6]
Czuję się zaszczycona :D
Spotkania forumowe jednak spajają ludzi :P
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Mnie prawdę powiedziawszy też trochę zdziwił "test" Fathera z pieniędzmi - ale widzę, że dyskusja już kończone tak więc się nie wypowiadam :)

Anno Mario - bardzo mi miło, choć nie wiesz jak bardzo żałują, że nie rozmawiamy na gygy tak często jak kiedyś.
Hmm.. ja myślę, że na forum jak na razie na zawarłam jakiejś wielkiej i dozgonnej przyjaźni, jednak poznałam ludzi którzy są mi niezwykle bliscy: AM, Columbinka, raisa, carewna, milton.. yy.. i to chyba wszyscy :)
Przepraszam jeśli o kimś zapomniałam ;*
Kasia G

Post autor: Kasia G »

bardzo, bardzo dziekuję wszystkim moim "baletowym" przyjaciołom, znajomym i nieznajomym z forum za życzenia urodzinowe. Jesteście kochani!!!
Lupus

Post autor: Lupus »

Jakże miło było wczoraj oglądać Dziadka w towarzystwie Mirrorball. Wypatrywaliśmy znajomych twarzy, ale poza nami nie było chyba nikogo z forum. Nawet Kasi G...
Kasia G

Post autor: Kasia G »

no bo wszyscy byli na imprezie u Kasi G :twisted:
M.

Post autor: M. »

Lupusie, Mirroball, bardzo chętnie bym przeczytała Wasze relacje z przedstawienia - na razie wiem zasłyszane z drugiej ręki, tylko tyle, że Maks niemal "latał w szpagatach nad sceną"... a chętnie dowiedziałabym się więcej zanim w końcu zobaczę warszawską inscenizację, np. o tym jak wypada pani Ciechowicz w roli Królowej Kwiatów?
ODPOWIEDZ