Mam talent-program TV

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Nati

Post autor: Nati »

[quote:d0e537b974="przyjaciolka"]ja trzymam kciuki,oczywiście za Ewkę Lewandowską :) jest genialna,porusza serca.
...[/quote:d0e537b974]

a ja za nią nie jestem. Wg mnie drugi występ udany nie był. Może dlatego ze image z pieskiem bardziej mis ię podobał :) ale z tego co wiem, to ona uczyła się śpiewu w szkole muzycznej czy coś... nie wiem czy to prawda bo nie dociekałam, ale wg mnie taki program powinna wygrać osoba-amator, jak np snake. Sam się stworzył, sam stworzył pomysł na siebie. a poza tym nie da się wybrać tej 1 osoby, jest tam co najmnjniej kilka, którzy zasłużyli na to.
ps. Bardzo podobał mi się zespół AUDIOFEEL :) ^^
Maron

Post autor: Maron »

[size=18:bbf530cc80]AUDIOFEELS AUDIOFEELS AUDIOFEELS[/size:bbf530cc80]

:D :D :D
ladybird

Post autor: ladybird »

Mam to samo zdanie co [b:a906cf8e77]Princess Maron[/b:a906cf8e77], :D:D
Siunia

Post autor: Siunia »

Audiofeels są super :D
baletqueen

Post autor: baletqueen »

są świetni i pochodzą z jakże pięknego miasta Poznania:)
Alleoya

Post autor: Alleoya »

Ja oglądałam ostatnie sobotnie Mam talent. Było całkiem przyjemne, do czasu występu Asi Si. Była ona dla mnie zupełnie przekreślona od momentu, kiedy poznałam, jaką piosenkę śpiewała. Żadna szanująca się i poważna artystka nie zaśpiewałaby piosenki nastolatki o dziwnym alter ego z zepsutą reputacją. Miley Cyrus. Piosenka See you again. Nie podobało mi się wykonanie Asi. Sczerze mówiąc zaraz po występie Asi poszłam do innego pokoju, włączyłam mp3 i posłuchałam oryginału. I szczerze mówiąc było przyjemniej.
Za to gimnastycy z Kanady byli wspaniali. Byłam pod ogromnym wrażeniem. Aktorstwo, siła, piękno ludzkiego ciała ukazane w tak cudowny sposób... Mmmm... Gdyby każdy gimnastyk był taki, naprawdę ciężko byłoby przyznawać medale na olimpiadzie :)
Ziemek Świtalski. Chłopak niesamowity. Ma ogromny talent! Do tego jest szczery, otwarty i nie boi się występować publicznie. Wróżę mu wielką karierę na naprawdę światowym forum :D
Maron

Post autor: Maron »

a mi się właśnie występ Asi Si podobał...
Siunia

Post autor: Siunia »

Byli też dudziarze z Częstochowy :D
Alleoya

Post autor: Alleoya »

[quote:993c2ab9dc="Siunia"]Byli też dudziarze z Częstochowy :D[/quote:993c2ab9dc]

wiem :) mama mnie chciała wkręcić do tej grupy, ale dzielnie się trzymam :)
Calineczka

Post autor: Calineczka »

hm... dziś obejrzałam też program w całości po raz pierwszy :) i ten cały Audiofeels czy jakoś tak, no nie za bardzo mi się podobał, za to Ziemek bardzo
ODPOWIEDZ