OSB w Gdansku

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
madison

Post autor: madison »

Wiem tylko że nie w każdej szkole baletowej jest gabinet odnowy biologicznej a juz w szczególności nie w polskich...dobrze ze chociaz jest w gdańskiej 8)
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Czy gabinet jest dostepny dla kazdego ucznia?

Mozesz cos wiecej napisac jak to dziala w praktyce? Czy trzeba sie jakos zapisywac na wizyty?
madison

Tak gabinet dostępny jest dla każdego a zapisywać trzeba sie tylko na czesć wodną (dżakuzi-nie wiem jak to sie pisze :), wanna perełkowa, wirówka, sauna sucha i parowa, beczka z zimna woda, taki prysznic z masażami) no i np. na laser, pole magnetyczne, prądy, masaże, krioterapie a oprócz tego są tam też takie specjalne łóżka i przyrządy do rozciągania(ale t w formie pilatesu)
martusia-s

Post autor: martusia-s »

witam,mam pytanie do jakich osob skierowana jest osb w gdansku? jakie sa wymogi? jestem zainteresowana,prosze o wskazowki ! dziekujeee.
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Dzieci przyjmowane sa w wieku 10 lat. Jesli chcesz zajmowac sie profesjonalnie tancem to radze zapomniec o tej szkole. Na nauke eksternistyczna nie ma tam szans - przynajmniej nie w obecnej sytuacji.
Czajori

Post autor: Czajori »

OSB to ogólnokształcąca szkoła baletowa, myślę, że Ciebie bardziej interesują kursy i warsztaty czy też inne ogniska ;) Proponuję zajrzeć do działu "Kursy, warsztaty, audycje".
Brzydula

Post autor: Brzydula »

Hm. Nigdy nie byłam w OSB gdanskim ale moja pedagog jest z tamtad i jest swietna! Jest najlepsza osoba jaka mialam okazje poznac w zyciu. tanczy pieknie! i przedewszystkim jest wspanialym człowiekiem. Z tego co nam mowi to ta wlasnie szkola zrobiła z niej taką a nie inna osobe :)
madison

W poniedzialek (26.01) do Gdańskiej OSB przyjezdża telewizja, nie wiem jeszcze jaka i kiedy bedzie transmisja w TV ale wiem że na pewno bedzie nagrywany Mozart w wkonaniu klasy 3
groteska

Post autor: groteska »

http://www.youtube.com/watch?v=_6GnM4P-CJc TVP Gdańsk
Torin

Post autor: Torin »

Piękne dzięki Grotesko.
A to szło kiedyś w "waszej" telewizji czy od razu wylądowało w necie ??

Torin
ODPOWIEDZ