pstrykajacy kręgosłup, biodra i inne części ciała
"Dobrze"(bo to raczej nieodpowiednie wyrażenie no, ale cóż) jeśli strzela nam, a my na to nie mamy wpływu, gorzej jeśli jesteśmy od tego uzależnieni. Np. moja koleżanka musi koniecznie postrzelac sobie palcami, bo inaczej nie może- jest od tego uzależniona i nawet jej to nie przeszkadza, że ma już od tego krzywe wszystkie palce, na starość bedzie cierpiec przez to chyba bardziej niz my(oczywiście jeśli bedziemy tańczyć całe życie w miarę tylko swoich możliwosci)
-
Patricia_Fierce
a ja mam problem z kolanem od paru dni, po tym jak kombinację z hiphopu to jakoś źle robiłam i mocno "powgniatałam w podłogę" lewe kolano, coś mi się z nim zrobiło niedobreg bo za każdym razem jak prostuję z większego zgięcia, to strzela i przy tym towarzyszy duży ból... obawiam się najgorszego tymbardziej że moja siostra i moja babcia mają problemy z tymi stawami i uniemożliwia to większą aktywność... ech...
wracam do mojego ulubionego wątku xd
muuuuszęęęę się pożalić że od kontuzji prawej kostki [strasznie mi się wygięła - wew. stroną kostki do dołu] strasznie ale to STRASZNIE pstryka mi i to przy takich ćwiczeniach gdzie z flexa przechodzi się w point :/ no po prostu tragedia, za każdym razem :/ a jakby jeszcze tego było mało mam w ogóle jakąś masakrę ze ścięgnami, boli mnie nawet jak biorę na półpoint... miałam całkiem ładne podbicie a teraz? stopa jest WKLĘSŁA! od tego czasu ani razu nie wlazłam na pointy [a to były ostatnie dni roku szkolnego gdzieś tak 12-19 czerwca] - mam już tak miesiąc rozwaloną...
a kolano jak strzelało tak dalej strzela :roll:
muuuuszęęęę się pożalić że od kontuzji prawej kostki [strasznie mi się wygięła - wew. stroną kostki do dołu] strasznie ale to STRASZNIE pstryka mi i to przy takich ćwiczeniach gdzie z flexa przechodzi się w point :/ no po prostu tragedia, za każdym razem :/ a jakby jeszcze tego było mało mam w ogóle jakąś masakrę ze ścięgnami, boli mnie nawet jak biorę na półpoint... miałam całkiem ładne podbicie a teraz? stopa jest WKLĘSŁA! od tego czasu ani razu nie wlazłam na pointy [a to były ostatnie dni roku szkolnego gdzieś tak 12-19 czerwca] - mam już tak miesiąc rozwaloną...
a kolano jak strzelało tak dalej strzela :roll: