Y czy V???

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Father

Post autor: Father »

Ale cuchnie! :D
Torin

Post autor: Torin »

Odświeżając wątek :)

Ja to bym wolał zostać instruktorem niż modelkom :D
Co jest raczej zrozumiałe :) :D

No to odwrócę pytanie.

Odkryć w sobie nieogarnione zamiłowanie do baletu (ale zdecydowanie zbyt późno na realizację) będąc modelką czy instruktorką/em fitness :) ??

Torin
ps
z maści rozgrzewających mocniejszych niż rzeczony ben gay to pamiętam maść żmijową - kolega przywiózł z Korei (w dodatku tej komunistycznej) trzy dni mnie palec piekł po tym jak posmarowałem sobie coby powąchać.
Nie wolno stosować na suchą skórę - muuuusi byc natłuszczona :)
Father

Torinie! A co zrobić jak sie nie jest modelkom ani instruktorem (a instr. jestem jeno,że łyzwiarskim i narciarskim) a odkrywa się w sobie zamiłowanie do baletu? :roll:
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Tańczyć, tańczyć, tańczyć Father!!! :)
Lady_Miśka

Post autor: Lady_Miśka »

Dokładnie ;]]

To ja zadam pytanie.
Balet Francuzki czy Rosyjski?
Father

Rosyjski ma się rozumieć bo kocham Rosjan, chociaż Rosji niezabardzo.
Taniec irlandzki czy włoski?
VisVersa

Post autor: VisVersa »

Włoski, bo ciągnie mnie do tego co nieznane ( i włoskie), a choć o irlandzkim pojęcie mam wyjątkowo mgliste o włoskim za to nie mam żadnego :D

"Pietruszka" Fokina czy Bejarta ?

(Father, tego żeś instruktor narciartwa to Ci ba-ardzo, z okazji spadnięcia śniegu, zazdroszczę ;) )
Agasiek

Post autor: Agasiek »

Ostatnie trzy odpowiedzi były bez uzasadnienia. Pisze się dlaczago taki wybór a nie inny. Inaczej wygląda to na nabijanie postów i nic nie daje innym użytkownikom... :?

[color=olive:eab1883dac]Przypominam jakie są zasady zabawy - uzasadniamy swoje odpowiedzi! Myślę, że w przeciwnym wypadku będę musiała porozmawiać z moim współmoderatorem na temat dalszego istnienia tego wątku. Bez sensu jest wymienianie co kto woli ot tak. UZASADNIAJCIE odpowiedzi.

Ponadto temat został trochę wyczyszczony. Można kontynuować zabawę pamiętając o zasadach.
O.[/color:eab1883dac]
Torin

Post autor: Torin »

[color=brown:b19c775855]Współmoderator ( :) ) zdecydowanie przychyla się do zdania szanownej Olimpii i delikatnie sugeruje (czytaj - wali kijem po łapach) aby KAŻDĄ wypowiedź uzasadniać.
Na ten czas ostatnie wypowiedzi bez uzasadnienia kasuję !!!
Howgh (czy jakoś tak ... ;) )

Torin[/color:b19c775855]
nin(j)a

Post autor: nin(j)a »

Bejarta- lubię obu, ale ejard ma to coś

być tancerką/ tancerzem przy kości i świetnie tańczyć( emocje technika talent) czy być proporcjonalnym, chudym, ale tanczyc bez emocji, pasji, zamiłowania
ODPOWIEDZ