Y czy V???
Odświeżając wątek :)
Ja to bym wolał zostać instruktorem niż modelkom :D
Co jest raczej zrozumiałe :) :D
No to odwrócę pytanie.
Odkryć w sobie nieogarnione zamiłowanie do baletu (ale zdecydowanie zbyt późno na realizację) będąc modelką czy instruktorką/em fitness :) ??
Torin
ps
z maści rozgrzewających mocniejszych niż rzeczony ben gay to pamiętam maść żmijową - kolega przywiózł z Korei (w dodatku tej komunistycznej) trzy dni mnie palec piekł po tym jak posmarowałem sobie coby powąchać.
Nie wolno stosować na suchą skórę - muuuusi byc natłuszczona :)
Ja to bym wolał zostać instruktorem niż modelkom :D
Co jest raczej zrozumiałe :) :D
No to odwrócę pytanie.
Odkryć w sobie nieogarnione zamiłowanie do baletu (ale zdecydowanie zbyt późno na realizację) będąc modelką czy instruktorką/em fitness :) ??
Torin
ps
z maści rozgrzewających mocniejszych niż rzeczony ben gay to pamiętam maść żmijową - kolega przywiózł z Korei (w dodatku tej komunistycznej) trzy dni mnie palec piekł po tym jak posmarowałem sobie coby powąchać.
Nie wolno stosować na suchą skórę - muuuusi byc natłuszczona :)
-
Lady_Miśka
Ostatnie trzy odpowiedzi były bez uzasadnienia. Pisze się dlaczago taki wybór a nie inny. Inaczej wygląda to na nabijanie postów i nic nie daje innym użytkownikom... :?
[color=olive:eab1883dac]Przypominam jakie są zasady zabawy - uzasadniamy swoje odpowiedzi! Myślę, że w przeciwnym wypadku będę musiała porozmawiać z moim współmoderatorem na temat dalszego istnienia tego wątku. Bez sensu jest wymienianie co kto woli ot tak. UZASADNIAJCIE odpowiedzi.
Ponadto temat został trochę wyczyszczony. Można kontynuować zabawę pamiętając o zasadach.
O.[/color:eab1883dac]
[color=olive:eab1883dac]Przypominam jakie są zasady zabawy - uzasadniamy swoje odpowiedzi! Myślę, że w przeciwnym wypadku będę musiała porozmawiać z moim współmoderatorem na temat dalszego istnienia tego wątku. Bez sensu jest wymienianie co kto woli ot tak. UZASADNIAJCIE odpowiedzi.
Ponadto temat został trochę wyczyszczony. Można kontynuować zabawę pamiętając o zasadach.
O.[/color:eab1883dac]
[color=brown:b19c775855]Współmoderator ( :) ) zdecydowanie przychyla się do zdania szanownej Olimpii i delikatnie sugeruje (czytaj - wali kijem po łapach) aby KAŻDĄ wypowiedź uzasadniać.
Na ten czas ostatnie wypowiedzi bez uzasadnienia kasuję !!!
Howgh (czy jakoś tak ... ;) )
Torin[/color:b19c775855]
Na ten czas ostatnie wypowiedzi bez uzasadnienia kasuję !!!
Howgh (czy jakoś tak ... ;) )
Torin[/color:b19c775855]