XVI Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego w Bytomiu

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
cynamonek

Post autor: cynamonek »

co do płatności to dużo ludzi rok temu płaciło przy rejestracji ( nie wiem czy całość czy część pieniędzy), przynajmniej tak mi się wydaje o ile dobrze kojarzę :)
danceFORever

Post autor: danceFORever »

cynamonku, a wiesz jak wyglada sprawa ze spektaklami, tzn.czy można płacić za nie na miejscu lub ewentualnie dopiero tam rezerwować? nie wiem, na które się zdecydować...
Sephia

Post autor: Sephia »

A wie ktos może do kiedy można się zgłaszać? bo ja pod koniec czerwca będę mieć egzaminy wstępne i jeszcze nie wiem dokładnie kiedy(głupio jakby mi sie to zgrało :? ) a i jedzenie jest we własnym zakresie? bo nie widze na stronie informacji, chyba że nie zauważyłam.
Agnes

Post autor: Agnes »

Jedzenie jest we własnym zakresie ;)
cynamonek

Post autor: cynamonek »

dance > powiem Ci, że sama jeszcze nie wiem. będe w przyszłym tygodniu w biurze to się dowiem ( jakby mi sie udało wczesniej dowiedzieć to napiszę) ale wydaje mi się to bardzo prawdopodobne. bo wielu ludzi z bytomia chodzi tylko na spektakle podczas konferencji. :)

sephia> tak, jedzenie we własnym zakresie. w teatrze jest jazz club Fantom gdzie jest bardzo dobre jedzenie ale drogie. na mieście jest więcej tańszych miejsc ( np. naleśnikarnia... aaaah :lol: )
danceFORever

''Opłaty za udział w warsztatach XVI Międzynarodowej Konferencji Tańca Współczesnego i Festiwalu Sztuki Tanecznej należy dokonać do dnia 19 czerwca 2009 roku.''
danceFORever

w zeszłym roku, jak ja nie jechałam, to tylu forumowiczów sie wybierało, a teraz... :sad: no chyba, że się nie przyznajecie...

Jak zwykle mam do Was kilka pytań :) czy wiadomo, w jakich mniej więcej godzinach odbędą się lekcje pokazowe? Mogę przyjechać do Bytomia ok.12.15 lub 14.15 ale obawiam się, że tym drugim będzie za późno... I na której stacji wysiąść?

Wiem, że to zalezy od instruktorów, ale czy zajęcia na poziomie zaawansowanym są bardzo trudne? Według planu w jednym bloku prawie wszystkie lekcje są właśnie zaaw. i nie wiem czy dam radę... Interesuje mnie jeszcze balet u Slavy, który ma być podobno początkujacy, ale trochę przeraża mnie nazwa 'balet rosyjski' :? :razz:

to chyba na razie tyle, proszę o odp. :D
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Ja będę na warsztatach na pewno;)
danceFORever

to super, mam nadzieję, ze jakoś się spotkamy :)
śnieżka_balerina

Post autor: śnieżka_balerina »

och tak, slava kriczmariev:D kiedys miałam z nim warsztaty:P uwielbiam goXD tylko musisz się przygotować się psychicznie bo on okrutnie bije wszędzie gdzie możliwie i to tak pożądnie:P
ODPOWIEDZ